08.02.2007 г. Брой 167
Какво е станало на днешната дата в миналото.
На тази дата:
1215 - По време на Седмия кръстоносен поход, кръстоносците са разбити при Ал-Мансур (Египет).
1724 - С указ на император Петър I е създадена Руска академия на науките.
1904 - Избухва Руско-японската война.
1931 - Тържествено е открита новата столица на Индия - Ню Делхи.
1920 - Тирана става столица на Албания.
1950 - Създадено е Министерството на държавната сигурност на ГДР, известно още като ЩАЗИ.
1952 - Елизабет II е обявена за кралица на Великобритания.
1965 - Във Великобритания е забранена рекламата на цигари по телевизията.
1990 - Андрей Луканов съставя 76 Правителство на България, а на 7 август, същата година, подава оставката му.
2002 - Олимпийски игри: Започват XIX Зимни oлимпийски игри в Солт Лейк Сити.
Родени на тази дата:
1191 - Ярослав II (Владимирско-Суздалско княжество) († 1246)
1828 - Жул Верн, френски писател († 1905)
1830 - Абдул Азис, султан на Османската империя († 1876)
1849 - Иван Евстратиев Гешов, български политик († 1924)
1853 - Георги Агура, български офицер († 1915)
1921 - Лана Търнър, американска актриса († 1995)1941 - Ник Нолти, американски актьор и продуцент
1955 - Джон Гришам, американски писател
1958 - Симеон Щерев, български спортист и треньор
1966 - Христо Стоичков, български футболист и треньор
1974 - Улисес де ла Крус, еквадорски футболист
1977 - Дейв Фаръл, американски музикант (Linkin Park)
Вселена 1
[ HeavyMetal ]Mr_FLeX vs [ СМЕРШ ] LameroN
В началото на рунда падат доста глави. Почти всеки невнимателен играч е наказан за своята невнимателност и е занулен. Това се случва и с играча на СМЕРШ LameroN, който оставя без надзор флотата си. Mr_FLeX от HeavyMetal вижда забравената флота и решава да накаже защитника. Акцията е организирана и флотите литват натам, а защитникът остава офлайн. Битката се провежда и защитника е занулен. След това рециклаторите минават и обират почти всичкия боклук, остават само 45к газ.
ЦитатКоментара на Mr_FLeX: Битката няма история (нормално за този етап на играта). Дебна го 2-ри ден вече.[/quote]
Защитника не даде коментар.
И малките нанасят шамари на големите
[ FEARLESS ] Forsa - [ Star Wars ] uMnePaToP
От известно време между Forsa от FEARLESS и uMnePaToP от Star Wars пламтят искри.
Разликата в точките на двамата играчи е в полза на Forsa. Той демонстрира самочуствие в борбата си срещу uMnePaToP-а. Днес играчът на FEARLESS отново е тарашил планетите на лидера на Star Wars, което ядосва максимално uMnePaToP и той хвърля ръкавицата на своя противник. Казва му да го нападне, когато флотата му е на планета. Forsa, самоуверен в себе си, литва без да му мисли много, а защитникът от своя страна е твърдо решен и отстоява позицията си до край. Праща рециклаторите си, за да обере част от рециклажа. Минутите минават и флотата на нападателя пристига и се заформя люта битка в която победител няма. Битката завършва наравно , победителя е този който обира рациклажа, а в нашия случай това е защитника, който успява на два курса да натовари всичко.
ЦитатКоментара на Forsa: Добра битка стана[/quote]
ЦитатКоментара на uMnePaToP : От известно време се дебнем с него. Нападаме се почти всеки ден вече, на мен почна да ми писва от него, след като днес ми счупи два транса и един рециклатор. Казах му да ме нападне като флотата ми е на тук, а той вика "да не избягаш". Той пусна атаката и аз реших да не бягам и пуснах рецки. Обрах 100% от рецкилажа.[/quote]
За вас от вселена 1 предаде Вероника
Вселена 2
[Red Army] vladdd срещу [Криеница] MrMax
Красив делничен следобед. Атака излиза от летището на Генерал vladdd. Флотата на Генерала се състои от известно количество Бойни кораби и ужасяващите Звезди на Смъртта - 4 на брой. MrMax бива малко изненадан от внезапната атака, но бързо калкулира за колко време може да престационира флота си от съседната галактика, където се е бил настанил в този миг. Е, всичко показва, че ще има достатъчно време за престациониране и изчислява армадата му от Кръстосвачи да се прибере 3 секунди преди пристигането на вражеските кораби. Политат и неговите флоти и след време забелязва, че флота от планетата на gerodzwero ще пристигне едва 4 секунди преди тази на vladdd. По този начин той се разминава за секунда с флота на gerozwero, но за Звездите всичко е налице. MrMax много добре знае, че може да изгуби планетата си, както и корабите, но въпреки това рискува. За негов късмет всичко е наред и купища от строшените вражески войски "кръжат" край планетата му.
gerodzwero написа:По теория поддържащата флота трябваше да мине 2 секунди преди дините. Получи се малък лаг по време на удара, двете секунди станаха четири и от там нататък всичко се промени![]()
MrMax написа:Ами ситуацията е такава, че четирима играчи от Ред Арми - gerodzwero, vladdd, enx, Porter стационираха до главната ми планета и решиха да ме понабият. Добре, ама постоянно са в мод, а когато съм на сейвън литват с някакви ЗНС-та. Днес гледам vladdd литна, а мойта флота беше в друга галактика. Без изобщо да мисля и добре, че имах газ, пратих флотата 3 сек.преди удара да се стационира. gerodzwero летеше срещу мен 1 сек.преди аз да се стационирам, иначе и той щеше да позеленее.
Пожелавам на vladdd всичко хубаво, беше смел противник..
Нашите интервюта
Днес ви запознаваме с GeNeRaLa
1. Как се казваш?
- Андон се казвам.
2. На колко си години и от къде си?
- На 17 от Бургас.
3. С какво се занимаваш?
- Ученик съм.
4. С какви никове си сте се подвизавали в Булфлийт?
- В първия ми сериозен рунд играх с GeNeRaLa. Този рунд на харда започнах с TheTrooper, но нещата там не потръгнаха.
5. Как разбрахте за Булфлийт?
- Един приятел ми каза.
6. Защо, започнахте да играете Булфлийт?
- Идеята за космическа онлайн игра много ми допадна.
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
- Малко е трудно да си 20 часа онлайн, 7 часа да си на училище, отделно излизания с приятели и т.н. Определено имам нужда от още сън.
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
- Може да звучи малко тривиално, но бф ме запозна с много хора, някои от които истински приятели. А относно какво ми отне - както вече казах: здравият сън и доста нерви.
9. Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
- Като започна 3та, аз и няколко приятели направихме Е.Л.О. и въпреки че не завърших рунда, това
е съюза на сърцето ми. Последва SUICIDERS в харда, където се изявявах като лидер. А сега се
подвизавам в СМЕРШ.
10. Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
- Битки много. За съжаление не мога да предоставя бекъп.
11. Занулявали ли са ви досега?
- Мисля, че всеки е бил зануляван по една или друга причина.
12. Кое е най-предното класиране което сте достигнали до сега?
- С TheTrooper бях известно време 1ви в харда, но едва ли някой помни .
13. По избор.
- Просто искам да благодаря на всички, които ме направиха играча, който съм в момента.
Въпросите на Serial_H
1. Много кратка история на съюза ти.
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
6. По избор
CallistO, лидер на [ X ], Вселена 1
1. Съюзът история няма, или поне аз, на две седмици история не му казвам.
2. Всеки един играч е важен, няма ветерани, няма нови, колективната игра е на главно място.
3. Това вече си е до всеки един човек, по принцип битките са в кръвта на всеки от нас.
4. Ще запазя тази информация тайна .
5. Прекалено е рано да се говори за каквато и да е интрига, средата на рунда е най-интересна.
6. Кои сме ние
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК