Бойците на SEYMOUR1 показват класа

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

jakidomi написа:Цитат(jakidomi @ Feb 8 2007, 02:12 PM)
:P :P ауууууууу. и сеиморчетата почнаха , наи сетне да се обаждат.маи триабва пак да ги почнеме , за да спрат да мардат.МНОГО се надухте нещо. направихте две битки и какво. :p140: пак СофиаБарса ще ви отреже крилцата. ВАПРОС НА ВРЕМЕ... и много барзо биагате, от нас. :bravo: :bravo:

Младежо, има време още е началото на рунданакрая ще се види кой оцелял и кой не :ok: Сега се сетих че може да се поинтересуваш от къде е произлязло съюзчето ви, и кой го е подкрепял и помагал в началото.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

krasivia написа:Цитат(krasivia @ Feb 8 2007, 03:16 PM)
Младежо, има време още е началото на рунданакрая ще се види кой оцелял и кой не :ok: Сега се сетих че може да се поинтересуваш от къде е произлязло съюзчето ви, и кой го е подкрепял и помагал в началото.
Това май е марипоска...не е младеж, а е ...хаха
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Боже гледам и не вярам на ушите си как можахте да направите такъв спор от 20 кръста??А какив са тия заключения, че едва ли не Сиимор ще цепят мрака този рунд.Приятели моля ви-спомянм си рунд 3 в началото из форума освен битки на Апокалипсис друго нямаше и какво направиха ли нещо въпросния рунд.На този етап и сестра ми да пусна и тя ще направи някоя и друга битка..Не ме разбирайте погрешно-поздравления за битките, ама айде по-леко с коментарите след тях
Последна промяна от `Raziel` на чет фев 08, 2007 3:19 pm, променено общо 1 път.
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

`Raziel` написа:Цитат(`Raziel` @ Feb 8 2007, 04:18 PM)
Боже гледам и не вярам на ушите си как можахте да направите такъв спор от 20 кръста??А какив са тия заключения, че едва ли не Сиимор ще цепят мрака този рунд.Приятели моля ви-спомянм си рунд 3 в началото из форума освен битки на Апокалипсис друго нямаше и какво направиха ли нещо въпросния рунд.На този етап и сестра ми да пусна и тя ще направи някоя и друга битка..Не ме разбирайте погрешно-поздравления за битките, ама айде по-леко с коментарите след тях

Никой не е казал че ще цепим мрака този рунд или нещо такова. Просто някои хора само чакат да видят някоя битка и да почнат да оплюват, как щели да смачкат този и онзи. Заради такива хора трибуната е заприличала на кенеф. Ние си играем играта, правим битки каквито можем, и постваме някои от тях. На който не му харесват, да поства по добри. Аз лично не обичам да лая и да оспамвам чужди битки и теми. Ако имам да кажа нещо смислено казвам ако не си мълча. Това е.

Lil`South, благодаря.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”