Добив на газ
- praznoglav
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: ср мар 30, 2005 10:59 pm
- Контакти:
Е на мен пък никога не ми стига газта!praznoglav написа:Цитат(praznoglav @ Feb 8 2007, 10:33 AM)
По-тъпо нещо не бях чел.![]()
Никога не съм имал мина за газ повече от 6то ниво на главната планета и 2ро ниво на колония, и винаги съм имал предостатъчно газ.
По темата, не знам за добива от мините, но според мен с напредването на рунда би трябвало да се увеличи добива от астероидите, вместо 1000-200000 например 5000-300000, или пък само долната граница да се качи от 1000 на 5000, т.е. да изчезват щом паднат под 5000 , щото е доста гадничко да летиш 1 час за 570 газ например!
Последна промяна от R2-D2 на чет фев 08, 2007 10:08 am, променено общо 1 път.
-
SYSTEM_2005
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
- Контакти:
Наистина ще е по-добре да се вдигне добива , но най-много с по 2-3% на ниво , защото иначе прекаляваме и ще се наруши баланса в играта . Не е добре да се пипа много по тая част , защото повече газ - при последно ниво търговски = повече метал и кристали = по-бързо развитие ... . Абе гласувах с "да" пък к`вото стане
.
За астероидите - тея чудеса се хващат предимно от хората от ТОП-а и затова мисля че ще е добре да се бутне съвсем малко по-нагоре добива на газ
. И аз съм хващал астероид , ама с най-много 7-8К газ - не повече
.
За астероидите - тея чудеса се хващат предимно от хората от ТОП-а и затова мисля че ще е добре да се бутне съвсем малко по-нагоре добива на газ
Последна промяна от SYSTEM_2005 на чет фев 08, 2007 10:29 am, променено общо 1 път.
[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
-
milanoff
- Mr Max
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 8:38 pm
Да,но почти винаги има малко от 10 полета най-голямото ми беше 10/15кmilanoff написа:Цитат(milanoff @ Feb 8 2007, 11:58 AM)
В крайна сметка, тея в Топ-а нямат неограничено количество полети, вярно че е възможно да хванат доста, но едва ли всички, пък и е въпрос на късмет колко газ ще има на астероида
А добива е нужен,за миниорите,по-горе имаше мнение,че някой си имал 6 ниво...има някой с 20
- MartinNosovich
- Майор (Major)
- Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
- Контакти:
Миналия рунд си имах мини за газ 23то ниво и си копаех по около 400к газ на ден. Това, че вие искате с 1во ниво мина да добивате по милион на ден - е няма как да стане. Другия довод - хората от топа обирали астероидите. Ами обират - ако мислиш в играта ще обираш и ти. Хората от топа за разлика от дежурните ревльовци във форума инвестират доста ресурс в проучвания и този ресурс се възвръща. Вие блъскайте всичко във флот и после ревете, че ви изпреварвали. Ами изпреварват ви - по-бързи са, повече полети имат - изпреварват ви. Иначе казано - по-кадърни са.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
- Giantt
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
- Контакти:
kaos,не си прав за `по-кадърните` според мен. аз мисля по този начин:
проучванията са средствата/някой бъркат и си мислят че собствените мини са средствата - към 80% от играчите/
флотата е целта./масово целта са точките без значение от какво са/
Най важното е правилната преценка какви средства да използваме за да постигнем предварително поставена цел.Естествено не можем да предвидим всичко но трябва да си имаме някакъв план.
Този рунд схванах горе-долу как се играе за да си в топ.
Използваш всички средства в възможно най голяма степен - не само да развиеш добри мини и скорости, но и да ги използваш - да си онлаин. защото оффлаин мините не работят за теб в повечето случаи, а скоростите ресурс не събират.
а по темата - повече добив от мината газ - аз съм за.
не защото ще се отрази много на единствената ми мина за газ 11то ниво, а защото ще има повече газ от касите
проучванията са средствата/някой бъркат и си мислят че собствените мини са средствата - към 80% от играчите/
флотата е целта./масово целта са точките без значение от какво са/
Най важното е правилната преценка какви средства да използваме за да постигнем предварително поставена цел.Естествено не можем да предвидим всичко но трябва да си имаме някакъв план.
Този рунд схванах горе-долу как се играе за да си в топ.
Използваш всички средства в възможно най голяма степен - не само да развиеш добри мини и скорости, но и да ги използваш - да си онлаин. защото оффлаин мините не работят за теб в повечето случаи, а скоростите ресурс не събират.
а по темата - повече добив от мината газ - аз съм за.
не защото ще се отрази много на единствената ми мина за газ 11то ниво, а защото ще има повече газ от касите
Silent but Deadly