PIRATS!!!!! LOL [-=FATE=-]Darkmatter vs. [ Бегълците ]R2

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

за къв чеп ти е тоо транс кат само та бави?
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

cejiuo написа:Цитат(cejiuo @ Feb 5 2007, 08:50 PM)
за къв чеп ти е тоо транс кат само та бави?
На транса това му беше целта, да забави атаката на час и половина за да може реците да минат 12-13 мин след това! :c022: Иначе не се връзваше добре тайминга!
Това беше своеобразен тричасов сейвън, тъй като ми се налагаше да изляза!

п.п.По-точно на 1 час и 24 мин. при 20% скорост в същата система а реците 1 час и 39 мин при 30%!
Последна промяна от R2-D2 на пон фев 05, 2007 8:26 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Darkmatter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от Darkmatter »

Nice Superfly :ok:

Thats because R2 is about as sharp as a beach ball, as tactically brilliant as a burnt out lightbulb! And yet I was the one who succesfully attacked him but he attacks everyone else but me.....are u scared of me R2? Because you should be.....I guess I better show you why! See you in moments :P No force can save u from me now :lol:
[color=black]Are you ready to be Consumed by Darkmatter? Infinite Patience....Infinite Persistance!![/color]

Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

DarkMatter why you delete your planet every time when predator comes???

ням си идея дали съм го написал правилно...
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
Darkmatter
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Darkmatter »

cejiuo написа:QUOTE(cejiuo @ Feb 5 2007, 01:32 PM)
DarkMatter why you delete your planet every time when predator comes???
ням си идея дали съм го написал правилно...
Oh yes, it's all because of Predtor LOL, I am so freightened by his fleet of Speeders haha......I have deleted that planet over 14 times in the last 2 months, it's my attack platform, it goes where my next victim is located.....and what do you know, it seems to be in your system LOL :P
But if Predator wants to think it's because of him.....let him have his delusions :lol:
[color=black]Are you ready to be Consumed by Darkmatter? Infinite Patience....Infinite Persistance!![/color]

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

@ superfly&Darkmatter STOP SPAM OUR FORUM....
Ей не ми трийте мнениеята и хванете си им направете трибуна там да си пускат грабежите че тук само дразнят с тези нистожни битки :ok:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Darkmatter
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Darkmatter »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Feb 6 2007, 09:53 AM)
@ superfly&Darkmatter STOP SPAM OUR FORUM....
Ей не ми трийте мнениеята и хванете си им направете трибуна там да си пускат грабежите че тук само дразнят с тези нистожни битки :ok:
:a046: Your forum? And by that you mean because it is Bulgarian...so is the game, but yet we English speaking players contribute much too it, I've never understood people like you.....that show intolerance for people that are not of there same nationality or speak a different language. That is far to primitive a way of thinking for me to lower myself too Kisi.....so if you can't say anything remotely intelligent, don't say anything at all :a046:
:a046: Spammers? My god, because I reply too a question asked of me in the same thread, I am a spammer. Damn, someone get this guy an account on Hotmail.com so then he see what spam really is! :a046:
Последна промяна от Darkmatter на ср фев 07, 2007 11:27 am, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sinner
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 01, 2006 6:11 pm
Контакти:

Мнение от Sinner »

Ахахахах тоз ме кефи :)
Определено пича се забавлява с международната ви дискриминация
[color=#FFA500][b]BULFLEET - R.I.P[/b]
Това беше играта - от тук нататък вече не е игра... за това вина имат адимните - най-големия враг на играчите...[/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”