BulfleetDaily 04.02.2007 Брой 163
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
04.02.2007 г. Брой 163
Вселена 1
Атаките във вселени 1 и 3 ще бъдат спрени до 19 часа на 04.02.2007г. заради проблеми със сървърите. Всички текущи атаки ще бъдат върнати.
Атаките във вселени 2 и Хардкор работят. Извиняваме се за причиненото неудобство и молим за разбиране!
[quote=""RiverRun""]
Проблемът се състои в натоварването, понеже не успяхме да се справим в рамките на 30 минути,
трябваше да обявим спиране на атаките до вечерта.
Това ни даде време да поразгледаме малко по-обстойно и на по-спокойно от къде точно се дължи този проблем. В момента базата на вселена 1 вече е преместена на различна машина, като по този начин се разделя играта. Довечера при пускането ще си проличи откъде точно идва това натоварване и дали тази схема на разделение ще е ефективна.
Съжаляваме най-искрено за неудобството и че се наложи да спрем атаките, но смятаме, че това е единствения начин, за да няма много пострадали от продължителен даунтайм.
Нов сървър е поръчан и се очаква да се достави, така че дори временното решение да не помогне, проблемът ще бъде отстранен до няколко дни и отново играта ще "полети"
[/quote]
Навици в БФ? Забравете ги !
Обещаният резултат от проверката за липсващия доклад:
[quote=""Xepa""]
http://un2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=444229d
Ето му го доклада. Не знам защо не го е получил, но докладът е генериран от системата. [/quote]
Началото и краят на деня за един съюз - BoLdLY
Докато играчите в челото на класацията копат и трупат ресурс от рециклажи, играчите с по-малко точки си го набавят с битки. Големи или малки, повече или по-малко успешни, всеки според възможностите си и ситуацията в момента.
Ранните часове на деня, или късните на нощта ..... kokala за последно решава да провери какво има из района. Намира си няколко забравени кораба с ресурсец, и литва.
Не след дълго отваря доклада. Изненадааааааа
[quote=""kokala""]
История няма. Очаквах да се сбия с това:
Доклад от шпионирането на [1:63:5]
метал: 11516 кристали: 14321
газ: 4900 Енергия: 1191
Информация за флотите / защитата:
Спийдър: 4 (0 ниво)
Шанс за неуспех 0%
[/quote]
По разбираеми причини - късният час и хванатия сейвън на защитника само част от рециклажа е събрана. С останалото се облажават хиените.
Късна вечер, атаките са пуснати преди няколко часа. oliveti има нужда от кристал и го открива събран в защитата на thyk. Рециклажът, в който е така желаният кристал, е събран без остатък. Личата интрига между oliveti и thyk продължава
Нашите интервюта
Запознаваме ви с Vidsun
1. Как се казваш?
2. На колко си години и от къде си?
3. С какво се занимаваш?
4. С какви никове си сте се подвизавали в Булфлийт?
5. Как разбрахте за Булфлийт?
6. Защо, започнахте да играете Булфлийт?
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
9. Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
10. Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
11. Занулявали ли са ви досега?
12. Кое е най-предното класиране което сте достигнали до сега?
13. По избор.
1.Виделина(Види)
2.На 16 години съм и съм от град Пловдив
3.Уча
4.Само и единствено с vidsun
5.Баща ми беше почнал да я играе и аз се зарибих от него
6.Защото ми беше интересно как точно се играе,какво се прави и т.н.
7.Ми лесно,ако поискаш и двете можеш да ги съчетаеш по най-лесния за теб начин.
8.Булфлийт ми донесе много нови запознанства, но за сметка на това ми отне много от свободното ми време
9.Първия съюз, на който бях член, беше =^^SM^^=. А сегашният е АЕРТОН.
10.Битка ли?До сега никой не съм занулявала,но мисля този рунд нещата да се променят.
11.Оооо да малко преди края на втори рунд ми занулиха 4000 кръстосвача.
12.32-ро място в трети рунд
13.Булфлийт една от най-яките игри, но не бива заради нея да си пропиляваме свободното време. Желая на всички успех и късмет в играта.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на пон фев 05, 2007 8:37 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]