За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Разбирам, че повечето изказали се против идеята не разбират изобщо за какво става дума
DeMoNa, идеята е ДА СЕ НУЛИРА РЕСУРСА, КОЙТО Е НАТРУПАН ПРЕЗ ТЕЗИ 14 ДНИ, КОГАТО ИГРАЧА СВЕТНЕ С (И). Не да му се спрат мините, не през времето на неактивност да не работят мините, не да не събира ресурс изобщо......КОГАТО СВЕТНЕ С (И), ТОГАВА ДА СЕ НУЛИРА РЕСУРСА ПО ПЛАНЕТИТЕ!!
разбрахме го ама аз не виждам смисъл...как да е...
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Аман от заблудени душици!!! Нямам представа , защо въобще си правиме труда... Обещавам ви много (и)та , защото броя им занапред ще се увеличава пропроционално с постването на всяка следваща единствено спам целяща щоротия , на която само "плоските" ви кратуни са в състояние да сътворят .
ИСКАМ ДА МЕ БАН-НЕТЕ ПО ИП ВЪВ ФОРУМА !!! АЗ БЯХ ДО ТУКщ
Разиел:И аз тва искам ама ей го...разправям се
Последна промяна от zLa-GaD на нед фев 04, 2007 7:58 pm, променено общо 1 път.
Определено ще разнообрази играта! Колкото по-малко бране на (i)-та толкова повече време за борба между играчите. А и това според мен ще намали скороста на развитие на първите в класирането(поне според мен).
skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Feb 4 2007, 04:28 PM)
Разбирам, че повечето изказали се против идеята не разбират изобщо за какво става дума
DeMoNa, идеята е ДА СЕ НУЛИРА РЕСУРСА, КОЙТО Е НАТРУПАН ПРЕЗ ТЕЗИ 14 ДНИ, КОГАТО ИГРАЧА СВЕТНЕ С (И). Не да му се спрат мините, не през времето на неактивност да не работят мините, не да не събира ресурс изобщо......КОГАТО СВЕТНЕ С (И), ТОГАВА ДА СЕ НУЛИРА РЕСУРСА ПО ПЛАНЕТИТЕ!!
Ако и сега не сте го разбрали.........
аз няма какво да говоря по пиша по този повод....твърдо за а скорпи......ти не видя ли в колко поста аз опитах да обясня идеята на всички....с малки с големи с запетайки точки удивителни въпросителни.......нема братче...
skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Feb 4 2007, 12:56 AM)
Предложението е конкретно: щом играч светне с И, то ресурса му автоматично да се нулира.
Аз смятам, че по този начин ще се уравновесят малко нещата в челото на класацията и наблюдаваните колосални разлики ще се стопят донякъде!
perfectly
Тези , които са гласували против предложението да му мислят . Искам да ви попитам Вас - тези , които сте гласували "Да НЕ се нулира..." , вие изобщо мислехте ли като избирахте тази опция от трите в анкетата ?
@Вероника
Но имам друга идея, защо вместо да нулират ресурсите им не се направи така, че ресурсите да се намаляват на 50%
Мда .. и така става
Последна промяна от SYSTEM_2005 на пон фев 05, 2007 3:30 am, променено общо 1 път.
[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
Aз лично съм с две ръце за предложението на Скорпи, но забелязвам интересна тенденция - тези които играят предимно срещу живи играчи или не се изказат, или са за предложението, а всевъзможна нелетяща по друго освен И-та паплач е против. Замислете се малко бе хора - вие ще хването 1-2 хубави И-та и ще сте доволни, но това е само остатък от ТОП-а ... не са ви изпреварили само защото е имало по-хубави плячки в дадения момент ... после ПАК ВИЕ ще ревнете че не може някой да вдига толкова точки и че не е нормално да не сте вие на челните места ... Скорпи е човек който със сигурност знае за какво говори - той е бил И-та когато повечето ги ползваха наистина само за савен ... че може и преди това даже ...
Да обобщя - който не е наясно с нещата - има и 3-ти отговор бе, ползвайте го!
[color=red][b]Колкото повече, толкова повече ...![/b][/color]
[color=red][b]Ритуалното самоубииство винаги е решение![/b][/color]
[color=red][b]КОЙТО ОЦЕЛЕЕ, ЩЕ ЗАКУСВА ![/b][/color]
Ще пиша като играч първо. За мен е добра идеята на скорпи. Нямам против да се нулират. Играта няма да загуби много от това.
И сега като админ. Какво да кажа на някой който е видял готина плячка хвърлил е 300К газ за да удари човека и се оказва че пристига след като е светнало (и)-то. Не всеки го е смятал кога е часа на маркиране. Някои просто са си в този обхват и могат да го бият всеки ден този. Не ми се ще всеки ден да отварям форума и да споря с хората че не съм взел ресурса за да го дам на моето протеже в рунда, и да споря по доклади от шпионажи и да се хвърля тонове спам, за глупости. Мога и още неща да измисля против махането на ресурса. За това си мисля че промяна на процента на обиране на (и)-тата както го предложих в предната тема е по-добро решение. Все едно дали ще е 5,10 или 15%, важното е да е по-малко от 50% в момента, и проблема се решава много по-леко.
Последна промяна от freeico на пон фев 05, 2007 2:41 pm, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]