Да се нулира ресурса на И-тата
-
skorpionbg
За да играеш която и да е уеб базирана игра, необходимото условие е да имаш интернет достъп. След като даден играч стане неактивен в Булфлийт, към неко политат поне няколко хиени и отнасят всички кораби и ресурс от планетата. Ако ресурсът се нулира, остава малкия шанс играчът да не е чак толкова привлекателен и да оцелее още ден, два докато акумулира ресурс.hoplit написа:Цитат(hoplit @ Feb 4 2007, 10:53 AM)
интересно ми е, как биха се чувствали всички играчи които са против и-тата, ако се озоват на място без интернет в продължение на 20 дена (да речем)...
Огромните разлики между топ играчите и останалите също се дължат на ресурса от неактивните. Никак не е сложно да си направиш списък, кога и кой става неактивен и да литнеш секунди след като светне. След 2-3 бързи атаки от свръхзвуков миньор, ресурса така или иначе се нулира
Също така ще намалеят мултитата. Много играчи развиват по няколко акаунта, с намерение да ги ограбят (примерно с колония в системата), когато акаунтите им станат неактивни. Тази практика ще се обезсмисли ако ресурса се нулира.
Последна промяна от macumba на нед фев 04, 2007 5:34 pm, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
-
is_the_BEST
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон яну 22, 2007 4:23 pm
- Контакти:
skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 3 2007, 10:56 PM)
Предложението е конкретно: щом играч светне с И, то ресурса му автоматично да се нулира.
Аз смятам, че по този начин ще се уравновесят малко нещата в челото на класацията и наблюдаваните колосални разлики ще се стопят донякъде!
И играчите с много ресурс с какво са го заслужили да им се отнема.Който е опитен играч може и сам да си направи ресурс.Теб какво те интересеува ресурса на другите?Гледай се твоята игра и бери грижа за другите.
[color=green]Редакция Serial_H:[/color]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
[b]Подпис до 240х60 px или 4 реда текст с размер най-много 12.[/b]
Не се обаждай неподготвен бре.Ресурса е на другите, но играч на 7-8 т. при 14 дена неактивност има 100 000 метал и 100 000 кристал и е негов само за 30 минути селд 14тия ден, после става обществен.Защото го грабят всички.Идеята е да се дебнат хората по между си, а не да дебнат кой в колко 4 часа през нощта ще стане И, да го ограбят.BEST написа:Цитат(BEST @ Feb 4 2007, 03:49 PM)
И играчите с много ресурс с какво са го заслужили да им се отнема.Който е опитен играч може и сам да си направи ресурс.Теб какво те интересеува ресурса на другите?Гледай се твоята игра и бери грижа за другите.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Не съм сигурен дали искам или не, но според мен по-хубаво и-тата да си останат.Може да има промени относно и-тата, но съм против да им се нулира ресурса.Защото ако например се регна сега във вселена 3 ще ми е по-лесно да се развия като атакувам и-та на много точки с ресурс.Е това си има и лоши черти.Все пак аз съм горе-долу на мнение ресурса от и-тата да не се нулира
- FEAROTH
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
- Контакти:
Както писах и преди,всичко си е въпрос на тактика-много се дърпа така,ами да така е,и от мини се дърпа яко,ама дайте да ги сложим на по 12ти левел макс...Против,нека се трупа,ние ще го нулираме 
Последна промяна от FEAROTH на нед фев 04, 2007 2:26 pm, променено общо 1 път.
[b]White Pride World Wide[/b]