Скорости

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

АЗ ПЪК СЪМ АБСОЛЮТНО ПРОТИВ.ТОЧНО МЪРЗЕЛ СИ ЩОМ НЕМОЖЕШ ДА ПОТЪРСИШ (и) на 4-5 системи от тебе и да си пуснеш проклетия сейвън
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от cejiuo »

еми тогава,ти и така можеш максимално точно да си нагодиш флота с рециклаторите ако това ти е зора

иска се малко повече акъл обаче
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
Контакти:

Мнение от Giantt »

Аз бях предбагал преди 1 рунд време - нека да има %ти и под 10 - 8,6,4,....
Тогава ми казаха - ПРЕДЛАГАНО.
От тогава и аз и всички които не се наричат миниори продължаваме да даваме три пъти повече газ за да пращаме сейвове, заради това че дигаме скорости и бавните полети наблизо стават невъзможни!
Най добре би било мястото за % да е празно и юзъра да си въвежда - 66%,15%, 1% ...
Естествено тогава идва проблема с разхода на газ, който се решава много лесно - закръгля се - в смисъл - въвеждаш 66% - разход за 70%...

ПОДКРЕПЯМ идеята, а как точно да се реализира може да се помисли още.
Silent but Deadly
Потребителски аватар
Emplifier
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср сеп 06, 2006 6:33 am
Контакти:

Мнение от Emplifier »

Аз също мисля, че ще е добре да се даде повече свобода на летците при определяне на скоростта им.. както и да го погледнем сега е малко сковано и често се случва човек да си прави сейвън така, че корабите му да престояват на планетата 10-ина мин преди да влезе, само за да спести още толкова газ и да ги прати на 10-ина системи по-далече...

Подкрепям предложението!
Последна промяна от Emplifier на съб фев 03, 2007 8:44 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Твърдо против !

Ако скоростта не ви устройва има толкова много проучвания за скорост , че може не виждам проблем в това . За разхода на газ - тук може да има промяна , но не е това начина . Значи аз ще си миньорствам отново и даже и повече газ ще пестя :c022:
Ресурса трябва да се прави с усилие , а това предложение ще вкара още мързел в играта . Нека има повече астероиди , повече рециклаж или други неща , но да изискват поне малко усилие :ok:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от cejiuo »

съгласен съм,и на мен ми е зорко да литна с унитата през 100системи щот знам че ако влезе нема мога си напрая сейвъна 3дена ама пък ако това се напрай...искам да попитам кой ще си пусне флотата на 5%? това ще се използва само в твоята система.Ами ако няма И? ами ако и в съседните 2-3няма? пак ли ще пуснеш на 5%? съмнявам се
Потребителски аватар
R2-D2
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет яну 04, 2007 8:52 am
Контакти:

Мнение от R2-D2 »

Промени си ентелегентното подзаглавие, че е смешно!
Отговори

Върни се в “Предложения”