Рокерите отново в действие/The Rockers back in action

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Пумата се облиза след поредното хапване на крехка мръвка и се огледа за нова плячка. Видя стадо антилопи охранявани от сериозни, много сериозни пазачи. Гледа ги, гледа, точи зъби и... се оказа, че са извън обхвата и.

Историята :) Wildcat забелязва една сериозно укрепена планетка - разни ми ти гауси, лазери, плазми и йони... разнообразна флотилийка и ... все такива ми ти благинки... Да, ама планетката лееееко зеленее... с около 5500 точки :)
Хваща се нашият лидер и сваля точки, слабее демек :) След около месец усилия сваля така нужните 5500т :) И се мята на флагмана ... Защитника е сварен заспал, по бели гащи: Битката е сериозна с немалко щети и за двамата, но.... лидерът за това е такъв - за да ни даде пример и да назидае останалата част от вселената.

И нали Рокерите сме си късметлии - боклука е мизерен на фона на загубената структура.
Остатъчния боклук е прибран успешно в добре отоплените хранилища на wildcat :)
Последна промяна от crusader2000 на съб фев 03, 2007 10:36 am, променено общо 1 път.
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Браво, съюзнико! Поздравления за добрата битка :a076:
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Реших да пробвам бомбетата и си пуснах, направих доста ъпгрейди докато стигна до тях дигнах и фабриката, а всичко това са точки, но смятах, че ще се изплатят. Дойде денят, в който реших, че съм готов за битката. Бях на 63870, а противника на 29250. Свалих си точките чрез мините, които нарочно бях вдигнал за заблуда на противника. Сметнах наново на калкулатора в първа както ме посъветва Хера, че уж смята по правилно от трета. Показа, че ми остават 951кръста и 89Бомбета и рециклажа задоволителен около 8м. Всичко беше готово имах, флота и имах сподвижници да съберат рециклажа. Литнах .Погледнах битката и не можах да повярвам на очите си. По-лоша битка и по-голяма загуба от към ресурси никога не съм претърпявал, незнам дали вината е в мен или в самия сървър, но разбрах, че от бомбетата сметка няма. На тяхно място можеше да пусна + опциите който направих - около 600кръста и със 1600кръста смятам, че обстановката би трябвало да е друга. Съвет - не правете на този етап бомбета, докато не оправят нещата.
Последна промяна от amigo на съб фев 03, 2007 1:45 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Пич от свалянето на защитник никога няма сметка, аз съм свалял доста по големи с унита и големи ъпдейти и пак съм бил на огромни загуби, сега ще изгубиш седмица да се въстановиш.Ама който не се е опарил ще се опари.И все пак впечатляваща флота и битка.Защитника е направил грешка, с тая разнородна флота, отвориш ли плазмите, почваш да буташ останалата защита и с ресурса правиш плазми, а флота се прави когато бутне защитата, двете заедно са несъвместими.
Последна промяна от JackDaniels на нед фев 04, 2007 6:26 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Klayton
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср юни 07, 2006 5:19 pm
Контакти:

Мнение от Klayton »

Битката е добра . Малко на загуба ,но важна е тръпката .
Само ако УилдКет дигне още малко % няма да има грешка .
+ Това супер флота !
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Джак Даниелс, wildcat не е свалял защита, а мини. Той защита не прави. За чеп са му рециклаторни точки? Беше дигнал едни мини, да си такова таковата... Виж, аз съм хванал здраво кирката и копам ли копам... :)

Иначе... битката си е битка. Ако бяхме синхронизирали всичко и не бях излязал ваканция тоя щяхме да го рециклираме на 100%, а не както сега на 60 :)
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

офф кръстове...закво са ви бе...я-я-я,прайте проучване бойна кирка и почвате-издебвате врага в гръб и бой доде мърда.../офф

а иначе хубава битка,стабилна флота :)
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

харесва ми тоз саиуз рокерите
чувате ли кефите варкулака

само така
продалжаваите :c018:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
werty
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон яну 15, 2007 10:31 pm
Контакти:

Мнение от werty »

хубава битка си направил :bravo: поздравленя :P
а за Klayton пази се да не те охапе някои питбул 4е захапе ли не пуска :P :P :P
....
Отговори