BulfleetDaily 02.02.2007 Брой 161

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

02.02.2007 г. Брой 161

Срив. И след срива рециклажи.

От няколко дни пилотите в четирите вселени се оплакват, че поне веднъж на ден сървара пада за известно време. Някои от пилотите се оплакват от лаг във вселена 3. Въпросът е докога ще продължава това, докога ще има сривове в играта. Тези проблеми може да не са по вина на администрацията, но са ужасно дразнещи за играчите. Понякога и няколко минути могат да бъдат фатални. Надяваме се, че повече такива проблеми няма да има.

Вселена 1

GoshoTalasho на върха на силите си!

След като GoshoTalasho принесе в жертва naskotrenchev_ на съюза си. Той не спря да мисли за нова вълнуваща битка. От доста време дебнеше своя съсед. Но явно не е очаквал, че съседа ще се даде без бой. Шпионирайки всички наоколо, реши да метне една сонда и на AZLK и хоп кофчежето показа съкровището от 5 златни старинни монети. GoshoTalaso изведнъж пожела тези монети да бъдат в неговото кофчеже, но си каза "Ако не са мои, няма да са на никого!". И полетя към AZLK, за да се опита да му ги открадне. Понеже растоянието беше прекалено малко нямаше дълго и нервно чакане, а напротив - кратко и спокойно! GoshoTalasho започна да претърсва цялата планета на защитника за ключето на съндъчето. За съжаление не успя да го открие и се заръча да изпълни по-горе изречената си заплаха!

За вас от вселена едно предаде TJ.

Код: Избери всички

Bulfleet изтeгли следните играчи от Вселена 1, които получават награда оригинална компютърна игра:

1. dios
2. black_angel666
3. Viper
4. zvezdata
5. manciii
6. PepinoDi
7. Andromeda
8. dRAEVer
9. loyola
10. eXtasy

Щастливците да изпратят на http://support.bulfleet.com две имена, телефон и точен адрес, на който да си получат наградите.

Вселена 2

blade_6363 написа:Oт началото на рунда играя в ROHAN, но след неговото разпадане минах към ASSASINS, а другият активен играч премина в HellWings. В този момен явно Helloween от [HeavyMetal] решил да ме занулява. Убеден в това, че нямам флота от форумните бойци като Fallen_Angel, той станционира до мен и аз предположих, че играе на боен флот (беше 77к точки).Тъй като бяхме в алианс докато бях в рохан, му предложих да ме остави на мира, а аз на свой ред няма да занулявам Crab - играч от неговия съюз. Отговорът обаче беше:

Helloween:

Какво да ти кажа... беше от рохан, имахме алианс и сега изведнъж се обръщаш.

Друго рачо няма да го хванеш щот няма да имаш с какво...;)
blade_6363 написа:И така аз си казах "ми хубаво ще краде по малко метал от мините, ама няма да ми хване флотата" и веднага направих колония до неговия съотборник. Но ставам тази сутрин и видях това "подяволите тоя играе на ЗНС е са ми изгоряха мините :( ", гледам идва атака след 1 и 30 мин, ама на мене флотата ми е в друга галактика... Нямах 320к газ, за да се престанционирам на 100%, рециклирах всички сгради на тази планета и най-накрая събрах ресурс, кръстовете вече летяха. След като пристигнаха трябваше да ги вдигна отново, за да не си върне ЗНС-тата, изчислих колко кръста ще бият 1 ЗНС в 6 рунда и толкова оставих :) пребраха се 5 сек преди атаката
и резултатът - бум
blade_6363 написа:За жалост, в стремежа до оберем целия рец aircon минава секунди преди атаката и се налага да пусне 2-ра вълна, която успява да вземе само това

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
2591296 метал
1808704 кристали
0 газ
На тези координати останаха:
0 метал
822592 кристали
1315648 газ.
Нападателят събира останалото и модира.

Нашите интервюта

Днес ви запознаваме с zLaGaD, вселена 1

1. Как се казваш?
- Казвам се Младен .
2. На колко си години и от къде си?
- На 24 години от София .
3. С какво се занимаваш?
- Работя основно като "сервитьор", но в момента напуснах работа, за да имам повечко свободно време.
4. С какви никове си сте се подвизавали в Булфлийт?
- Никовете, с които съм играл са два : Me7e0rA i zLaGaD. Чрез първия си ник успях да разбера какво е това БФ.
5. Как разбрахте за Булфлийт?
- Преди 2 години един приятел 3 месеца ме убеждаваше да си регна едно ацц и да я пробвам тая игра. Но аз се дърпах така, както се дърпа едно прасе, когато се опиташ да го изкараш от кочината, за да го направиш на суджук . По принцип съм си такъв... Когато играя някоя игра трудно може някой да ме накара да пробвам друга.
6. Защо, започнахте да играете Булфлийт?
- Започнах го БФто , понеже Диабло2 и ЦС-а ми бяха доста втръснали .
7. Как съчетавате работата/учението с играта?
- Много сложна е ситуацията . Принципно нямах никакво свободно време за БФ и затова киснех по цели дни в мод. Имаше даже един кратък период, когато не пипвах БФ. Но за мен няма такова нещо, като "съчетаване"... Или едното или другото...
8. Какво ти даде и ти отне Булфлийт?
- "Какво ми е дала ли..?" Конкретно не мога да отговоря на този въпрос . За мен игрите като цяло са начин да се откъсна от проблемите в реалния живот. Няма нищо по-отпускащо от това да се събереш с 4-5 френда след работа да пиинете по едно-две малки и да се счепкате я на CS, я на Brood War. Една игра няма ли мулти плеър не ми я хвалете. А относно това "Какво ми е отнела" ? Просто ще кажа : Опитвам се да не ми отнема нищо !
9. Кой е първия съюз в който сте се подвизавали ? А сега в кой сте?
- Първият съюз... бях в "Морки Вълк" , а във В2 рунд 1 Fearless . Тогава играех с ацц Me7e0rA . Във В2 не играех сериозно и всички знаете какво става, когато не си правил никога сейв... В последствие съюзите, в който съм се реграл с мисълта за сериозна игра са :
- Communion В2 рунд2
- Archangels В2 рунд3
Сега във В1 се подвизавам в S.A.A. И последното, което искам да добавя относно съюзите е факта, че нямам изигран рунд, в който да съм бил в повече от един съюз.
10. Коя ви е най-запомнящата се битка в играта?
- Определено нямам такива бикти до сега никога не съм минавал 80к точки и никога до сега не съм изкарвал даден рунд до края. Просто има ли забравена флота - политам...
11. Занулявали ли са ви досега?
- В интерес на истината ацц zLaGaD е занулявано само веднъж поради факта, че забравих да се изтрия и на 20тия ден получих СМС. Но това беше преди 2 години. Вярвам, че мога добре да си пазя флотата .
12. Кое е най-предното класирани което сте достигнали до сега?
- Поради причините изброени в точка 11. Мога с усмивка да спомена, че нямам подобна позиция в графа "класиране". За мен формулировката, по която се определя крайното класиране е порочна и не я одобрявам .
13. Тук можете да кажете каквото пожелаете.
- До сега такива левели на мини (18-19метал) никога не съм имал. Аз си падам по веруюто : "Флотата от мен - мините от съседа" Ще ги оставя още малко да понавъртят ресурс (мините ми) и ще ги бутна.

Въпросите на Serial_H

NiKoLa_RuLeZz лидер на съюз МорскиВълк , вселена 1

1. Много кратка история на съюза ти.
- Ами така значи съюза съществува от 1ви рунд от самото начало като аз 2 месеца преди първия рестарт влезнах в него..Тогава създателят и лидерът беше Morski ... Имаше още много качествени играчи като Dimitar_Kucarov, ogrizko, aroni, които вече не играят поради една или друга причина..Аз тогава бях с ник mihailov_k. Издигнах се през 2ри рунд като дипломат, а по-късно и командващ..
2. На кои играчи от съюза се разчита като основни, има ли доказали се ветерани и обещаващи нови попълнения.
- Разчита се основно на генералния щаб, тоест те са хората, които са ветераните на морски и показват качествени доклади и не бягат от предизвикателства. Ако мога по нататък, ще ти покажа някой друг доклад, за сега мога да ти дам един мой малко ламерски, ама както и да е
пак е нещо :
1. http://nikolarulezz.hit.bg/nai%20ludiq% ... halata.htm
2. http://nikolarulezz.hit.bg/korni.vs.nikola.htm
3. http://nikolarulezz.hit.bg/za%20nova%20godina%20;).htm
4. http://nikolarulezz.hit.bg/nikola.vs.nqkaf.noob.htm
Тези доклади са ми останали от 4ти рунд бил съм на г\\д 80 к точки
3. Как планирате развитието си - и като обхващане на галактики, дали като миньори или флийтъри.
- Значи развитието се планира основно на флота както и превземане на галактики... Миньoрите се ГОНЯТ от съюза
4. Каква ще ви е външната политика - приятелства, войни.
- До преди няколко дни спряхме развитието на политика поради причината, че, ако сключвяме алианси
и напове си елиминираме противници и касиери, Войни винаги ще има на това се базира играта.
5. Очакваш ли да има интрига, къде ще бъдат горещите точки и конфликтите.
- За интриги - да разбира се.. Интересно стана защото съюз THE EMPIRE ме молиха за алианс, а аз просто нямах време да отговоря.. Лидерът им ядосанапочна да кани членове от моя съюз в неговия.. Никой не се подлъга да отиде в неговия съюз и му обявих война.. По-късно той ме моли, показах уважение и махнах Войната, но той продължи да кани членове и реших вече да взема крайно решение - ВОЙНА без прошка.. Ще видим какви позиции ще заемат съюзът SEYMOUR и Warez.ru
предполагам, че наша, защото не един път сме си помагали .. Ако имаш още въпроси питай, защото това е само в общи линии.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”