BulfleetDaily 31.01.2007 Брой 159

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

31.01.2007 г. Брой 159

Как 1 кръстосвач убива 40?
материал на bgb

Днес ще сбием 1000 кръстосвача със 1001. И този 1 кръстосвач на защитника ще ви покажем как убива цели 40. Не, тук няма бъг – проста математика. Нанася толкова удари в повече преди да падне, че убива няколко противникови, което намаля противниковият демидж и респективно броя на загиналите кръстосвачи на защитника... в следващият доклад се случва същото докато накрая се оказва, че тези 0,1% разлика във флотата дават на нападателя цели 4% преднина.

Доклад 1
Доклад 2
Доклад 3
Доклад 4

Мислехте си, че 1 кръстосвач не може да убие 40, а? Само 0,1% разлика във флотата и вече изхода е коренно различен. Сега си представете 1010 срещу 1000... и ще ми казвате, че първите минути от рунда не променят играта... е, аз не съм съгласен.

=============================================

Относно вчерашната статия за непробиваемият акаунт на защита... В отговор на Demorese, реших да пробвам реално какво ще стане със нивата на нападателя и бонусите... Тоест 2 доклада при които нападателя е 2 пъти повече точки на унита със нива.

Доклад 1 – Унита на 5то равни на 2 пъти повече ресурс от гаусите на защитника.
Гаусите падат в 4ти рунд, от рециклажа нападателя е на -2463450 ресурс (-2.463к точки)

Доклад 2 – Унита на 5то равни на 2 пъти повече ресурс от лазерите със щитовете на защитника.
Равенство в 12 рунда. Рециклажа ще е 4639,8к ресурс. Нападателя е -10360200 ресурс (-10360,2к точки)

Вселена 1

Майор GoshoTalasho

Седейки на трона си Майор GoshoTalasho получи изненадващи новини. Една от неговите така наречени "къртици" докладва, че флотът и скъпоценните ресурси на врага са останали без надзор след напускането на вражеския Капитан naskotrenchev_. Майора започна да издава заповеди наляво и надясно:
"Лейтенат сметнете загубите!
Капитене заповядайте бойната флота да бъде в готовност!"
Заповяда и на къртицата която му донесе тази новина по най-бързият начин да изпрати последни данни за състоянието на вражеската флотилия. GoshoTalasho вече беше пиготвен да атакува и изчакваше само и единствено неговата "къртица" да му донесе "пресните" новини за състоянието на врага. Не след дълго време "къртицата" донесе чудесни новини. Без да се замисля Майора зададе заповед с цел атака и курс [5:339:11]. На тези координати се намираше нищо неподозиращият капитан naskotrenchev_ от империята на [ The Wolves ]. Без много чакане и бърз полет от страна на Майора дойде и мига на истините, когато той пристигна на зададените координати и почука на вратите на нищо неподозиращия Капитан. Майора реши да използва мига на изненадата. Атаката не продължи много. Нищо неподизиращите Летци на врага все пак успяха да достигнат до своите кораби и не се предадоха без бой. Но мощта на GoshoTalasho ги сломи. Нека да почетем паметта на загиналите бойци.

[2bThe1]GoshoTalasho vs [TheWolves]naskotrenchev_

Вселена 2

Остават само 20 дена до дедмача . Повечето играчи пуснаха мод и вероятно ще са в син цвят дотогава , а други започнаха отсега да правят усилено кораби . Трети , обаче вече направиха финалните си битки . Devils.Own и nashiq сблъскаха флотите си , за да се получи ТОВА !

Успешна игра и на двамата в следващите рундове !

Вселена 3

Min_Ho написа:Мдаа в 4-та е като небрано лозе. Голям урожай пада. Едва смогнах да разпределя ресурсите от предишната атака и ето, че на хоризонта се появи gali4ka. Аз я дебнех в 5-та, а тя се каширала в 4-та. Нарочно не и пуснах сонди през деня да не ме усети, че съм тук и късно вечерта гледам флотата зимува на доковете. Страхотно казах си аз, ако имах и газ да дигна флотата и танкерите щеше да е перфектно. Ами какво да прая помолих за калкулация и бе предвидено 8,6/8,6/4,3. Ми супер обирам си почти сичко, ма пак ядец ресурсите са като за световно за моя ранг. И пак не хванах много газ. А в 2:00 през нощта нямаше хора, които да помоля да пуснат рецовете. Ма нали съм лаком и да не земе ме изпревари някои айдук, аре да се стрепеме:
[FEARLESS]Min_Ho срещу [ATILA]gali4ka

Код: Избери всички

Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:
1099136 метал
1099136 кристали
1728 газ
На тези координати останаха:
0 метал
0 кристали
547840 газ.
ЦитатАбе покрай мене тия хиени наляха вратове, да покажат малко благодарност с едно две благодарствени писма ли :) [/quote]

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на ср яну 31, 2007 11:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”