DeMarko[J.Daniels] vs kkikk

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Ето ви 2 битки от нашето малко съюзче:
Първата е на моя съюзник ДеМарко или познат от други рундове Yani, както винаги играе сериозно и мачка наред, за малкото време от началото на рунда това не му е първа битка, но е първата която ще постнем.История няма, защитника тук също като нападателя в следващата битка вее американското знаме сред системата, нищо лошо, нека да ги учим да играят, за да не се чудим ''как ще ни стигнат американците''.Както става в живота, така и в играта първия урок(път) е винаги болезнен.

DeMarko[J.Daniels] vs kkikk

Браво ДеМарко, продължавай все така.

Втората битка не е важна, тя е моя, докато разглеждах красивата битка на съотборника, забелязах че някой има наглоста да ме атакува.Пратих рецките на 30 секунди след удара да оберат жалкия нападател, за късмет на нападателя 3 гауса ми ставаха готови 3/4 минути след удара, но така или иначе и наличните го размаха в един рунд.

JackDaniels[J.Daniels] vs engelmm

рециклажа, разбира се прибрах го :)

Код: Избери всички

Рециклаторите от [5:303:5] се завърнаха на доковете на [5:303:5], носейки 11200 метал, 11200 кристали, 5600 газ.
Приятна игра на всички и успешни полети за всички които не лятат към мен.
Последна промяна от JackDaniels на ср яну 31, 2007 11:55 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

macumba написа:Цитат(macumba @ Jan 31 2007, 12:57 PM)
Значи, не всички имат правилния браузър. И аз искам да го имам, но нямам пари да си го купя. Ще ми изпратиш ли, че много искам да видя доклада :P Или поне да ми кажеш за безплатна алтернатива. Благодаря!

Не харчи пари за ресурс и ще има какво да ядеш, пък може и кило браузър да си купиш, ето ти битка, за наказание че си си изхарчил парите, е черно бяла и няма картинки.

ДеМарко

Втората ще ти струва 100 нанокредита :P
Последна промяна от JackDaniels на ср яну 31, 2007 1:19 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

Черно-бял доклад без картинки е по-добре, отколкото недостъпен такъв ;) Благодаря, че се съобрази с молбата ми и като награда получваш фор фри същия доклад, но малко оцветен :P

битката е добра, както и спийдърите за този етап от играта. Браво!
Последна промяна от macumba на ср яну 31, 2007 2:38 pm, променено общо 1 път.
The Deejay's an Alien
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”