Ял , пил -платил....

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

Това следно мое предложение е провокивано от факта , че 95% от докладванията за "не спортсменска" игра са чисто пращане на администрацията за зелен хайвер :c018:
Та накратко... Предлагам всеки , който възнамерява да докладва , предварително да заплати 50 нанки на администриращия дадената вселена . Така нема да има меко казано "необмислени" докладчета... Пък , на който му е назор да очерни името на честен играч , трябва да заплати за това свое нахалство. Наречете ме луд , но има хора , които негласно са съгласни с мен .

Едит : Темата се отнася за "Бъгаритe"

Едит на Едита :
daniellisimus написа:QUOTE(daniellisimus @ Jan 29 2007, 06:57 PM)
Няма предистория.Пича ме атакува докат бях на даскало и ме занули.Браво и честита победа.Ето битката.Моля накой да направи бек ъп,че са имам работа и ще ставам

http://un2.bulfleet.com/bericht.php?pol_id=256435d

P.S.Имам някви съмнения за бъгване щот голяма флота и за тва съм го докладвал за всеки случай,но все пак битката е добра :ok: :ok: :ok:
Фактически нападателя е на 1900 точки (НОКС) 26кръста = 600 точки !!!!! Имал голяма флота . Според мен Даниемисумус има твърде малка нагъната повърхност ... Просто споменавам завсеки случай .
Последна промяна от zLa-GaD на пон яну 29, 2007 6:20 pm, променено общо 1 път.
colector
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 12:17 pm
Контакти:

Мнение от colector »

Стига де! То както е тръгнало скоро без нанки нема да може и да се логваш сигурно в играта :k018: , но на въпроса. Докладването на играч за нечестна игра е въпрос на лично и субективно мнение на докладващият. Вярно е, че голяма част от докладите са необосновани,(занулили някой и той си помислил: "Не е възможно да ме занулят ако не чиитват" и дай да го докладвам) но чак пък да си плащаме за да докладваме за нечестна игра е вече малко прекалено. Не мога да предложа за жалост начин за ограничаване на неверните доклади, но не съм съгласен и с предложението дадено тук.
Затова преди да докладваме трябва хубаво да си помислим дали има поне капка истина в обвиненията, които ще отправим или само ще занимаваме админите с глупости. (Оффф олях се направо :c018: )
Ако някой се досети за някакъв начин за ограничаване на неверните доклади(по възможност безплатен) да го постне и да разискваме въпроса.
ЗА идеята съм :ok: , но не и в този си вариант.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

По-добре е да имат какво да проверяват и да се окаже, че е фалшива тревога, отколкото да остане някой непроверен и да си бъгва...
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

TeRMiNaTe написа:Цитат(TeRMiNaTe @ Jan 29 2007, 07:17 PM)
По-добре е да имат какво да проверяват и да се окаже, че е фалшива тревога, отколкото да остане някой непроверен и да си бъгва...
:ok:

Така никой няма да иска да рискува да докладва бъгващите и по-скоро ще има повече нарушители :c022:
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Не, просто когато някой прати администрацията за зелен хайвер и няма добар обосновка - 10 дни почивка :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

С тази тема исках да подтикна "този" ,който реши да накисне някой пред администрацията и пред всички нас , първо да се замисли . А не да докладва бе проверете го тоя от де ги има тея 20(200 ,2000) кораба . Смятане му е майката .
Отговори

Върни се в “Предложения”