Меню "Преглед" промяна !!!

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
SYSTEM_2005
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
Контакти:

Мнение от SYSTEM_2005 »

Е т`ва сто процента ще спомогне за да се намали натоварването на сървъра (поне "мънинко") и незнам що не сте го направили досега ...

Става въпрос за това , че при пускане на дадена флота на каквато и да е мисия , във "Преглед" ти изкарва И часа (примерно) на удара на атаката по противниковата планета/и И часа на връщането на флотата ти на планетата откъдето е пратена .

ПРЕДЛАГАМ - да не се изкарва часа на връщане на флотата ЗАЕДНО със часа на удара по противника и защото знам , че сега не сте разбрали нищо от т`ва обяснявам още :
СЕГА го изкарва така (пример) :
59:11:46 One of your fleets sent from x:xxx:x, arrives at y:yyy:yy. Fleet's mission is: Attack.
129:42:07 A fleet of yours sent to y:yyy:yy, is on its way home x:xxx:x. Fleet`s mission was: : Attack.
А предлагам да е така :
59:11:46 One of your fleets sent from x:xxx:x, arrives at y:yyy:yy. Fleet's mission is: Attack.
и в момента в който свърши атаката , да изкара това
129:42:07 A fleet of yours sent to y:yyy:yy, is on its way home x:xxx:x. Fleet`s mission was: : Attack.
Просто да ги изкарва едно след друго , а не заедно . Сега ще попитате "А откъде да видя КОГА се връща флотата ми тогава , преди да е станал "ударът" ?!?!?" - Отговора е : от менюто "Полети" естествено ;) .

Това освен че ще намали времето за зареждане на страницата "Преглед" , оттам и по-малкото натоварване на сървъра на играта , ще забележите че ще ви е много по-приятно на вид това , отколкото при сегашното положение и по-лесно ще се ориентирате кое-кога-къде и к`во става въобще :c018: . А дано Ви хареса :ok: .
Последна промяна от SYSTEM_2005 на вт яну 23, 2007 4:28 am, променено общо 1 път.

[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

тц ще ми пречи. Аз предпочитам както си е сега. Понякога е крайно полезно, да редки случаи са.
Ако може да се избира ще е оптималния вариант.
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
bgb
Майор (Major)
Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
Контакти:

Мнение от bgb »

В една друга игра е така както казваш и не ми харесва особено вариант...
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

така си е добре,както каза пипо в редки случаи е полезно
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Предложения”