[SEYMOUR]Magelan vs [СофияБарса]Pepi_Honda

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

SYSTEM_2005
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
Контакти:

Мнение от SYSTEM_2005 »

Дам .. така си е ;) . Където има FEARLESS и SEYMOUR и не дай си боже са в Алианс - няма СофияБарса .. хахаха :P . Аз предупредих Марипоса още като направи няк`ъв жалък опит да ме занули преди няколко дена (и открадна едва по 1К от всичко) , че ще и се случи случка скоро .. тя не повярва .. и естествено и влезна "леко и тактично" , но запомнящо се :c018: . Муната го отнесоха още от рано ... , той и без т`ва взе да досажда по едно време много . Пепито за бройка , следва Луна ;) хахаха :c018: :c022: .

А , забелязахте ли с к`ва бързина се изнесе Иво мусаката и приятелчето му блейд от СофияБарса след като ги пръснахме отсякъде ... няма да бяга ли , хахаха .. ако беше останал - той щеше да е следващият . Очаквам коментара му .. ако забележи тая тема :) .

[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Добра битка , тези скаути си ги претопил за скраб :c018:
Значи от лични наблюдения pepi_honda досега не съм го засичал да е на савен колкото и невероятно да звучи но е така :c022: , на 2 пъти го ловя да го няма по 2 часа и да му е там флотата както винаги но равна битка излизаше нищо че повече точки тогава беше от мене :ok: , преди 3-4дена го ударих по колонията през 1 галактика се беше позабравил и нещо СМС-и неполучава май дори не си е оправил известието иначе добро добро ниво има :ok:
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
viktoriqangel
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 01, 2006 7:51 am
Контакти:

Мнение от viktoriqangel »

Поздравявам съюзника за перфектното размазване и Вероника за отличната импровизация . Дали да не махна войната със София Барса и да я обявя за спечелена, то май не остана кой да тупаме там....
SEYMOUR TEAM

Ако не можеш да кажеш нещо хубаво /или умно /, по - добре не казвай нищо...
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

ОМГ,ми че аз съм 25к и нямам смс известяване...смс известяването е за хората от топ10 и ламугите...лично мнение
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
viktoriqangel
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 01, 2006 7:51 am
Контакти:

Мнение от viktoriqangel »

Пучи написа:QUOTE(Пучи @ Jan 27 2007, 08:30 PM)
Абе , вие *****И ли сте или какво ? Пепи Хонда няма как да си оправи смс - известяването , поради простата причина , че е на Канарските острови :P А за зануляването им , какво да ви кажа :p040: вече целия съюз СофияБарса се изнесохме в УНИ 1 . Занулили сте ги , защото Муната2 е бил пред компа и умишлено не е вдигнал флотите и на двамата , защото искме да играем само в УНИ 1 !
п.п. Можеше и аз да им дигна флотите на сейвън :P

SEYMOUR i FEARLESS RULZZ :k018: :lol: :P *******

Разиел:Цензурирано и 2 дни за Пучи

Е щом биете отбой, тя работата е съвсем зле за вас. Значи правилно съм решила- верно е спечелена войната- току що се роди новина, Вероника, надявам се да отразиш това във вестника- отказахме София Барса от трета вселена и вече даже не ни се опъват !!! Честито на съюзниците за победата !!!
SEYMOUR TEAM

Ако не можеш да кажеш нещо хубаво /или умно /, по - добре не казвай нищо...
SYSTEM_2005
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
Контакти:

Мнение от SYSTEM_2005 »

Ей големи страхливци - голямо нещо ей .. ц , ц , ц ... . Поне като падате - паднете с достойнство е .. бати хората ...

@cejiuo - и аз така като тебе . то т`ва с тея екстри повече заприлича на панаир тука . вземеш го нападнеш и хоп праща му sms .

P.S. Вики .. не махай войната бе .. има още една касичка там :P ... хахаха :c022: :c018:
Последна промяна от SYSTEM_2005 на пон яну 29, 2007 4:48 am, променено общо 1 път.

[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

мдам,ама пък като издебнеш някой с смс известяване и го извратиш та му огънеш капаците ти става кеф на душата :c022:
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”