[ ДЕФЛОРАЦИЯ ]Tralalaiko VS [ The Hive ] gendo

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

Айде пак история ми требва ми ресурс за знс-то ми да истормозя цялата вселена тва е историята :) историята че в този етап на играта защита с 8.2 милки дмд е страшно много но не чак толкова силна нях нях нях нях
е за 2 дни 2 риби по малко идвете на защита :) мразиме ги такива :) малииии ама тука верно мног ояко клане стана да го ...... и пусна минимума рециклаж аз го смятах 5.6/5.6/2.9 ама както винаго калкулатора се пути :(
аиде наслаждаваите се и моля за бекапче

http://bekup3.hit.bg/tralala.html

:c018: :c018: :c018:

П.С. Никой не е застрахован до като тралко порасцаква :P
Последна промяна от tralalaiko на съб яну 27, 2007 7:49 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nicson The Fearless
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет сеп 09, 2005 9:19 pm
Контакти:

Мнение от Nicson The Fearless »

Бекъп? :c022: Не се отваря битката...
[img] https://i.postimg.cc/XYP7XhyC/Dragon.gif [/img]
Потребителски аватар
matrixxl16
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 10:56 pm
Контакти:

Мнение от matrixxl16 »

ВъЙйЙЙ яко размазване :bravo: :bravo:

Браво съотборнико :) ))
crusader2000
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед яну 14, 2007 7:18 pm
Контакти:

Мнение от crusader2000 »

Тралала, ти си моят идол, бате :) Битката е сериозна, нямам съмнения, че и рецито е събрано всичкото? Браво. Къде ги намираш такива сериозни защитници...
Fatal error: Smarty error: [in reloaded/header.tpl line 87]: syntax error: unclosed tag \{if} (opened line 87). (Smarty_Compiler.class.php, line 315) in /home/xssoft/vhosts/uni1.bulfleet.com/libs/Smarty.class.php on line 1084
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хубава битка , голямо клане браво тралко :ok:
Ти са карък като мене и аз винаги с миниланен рециклаж се задоволявам :P нямам късмет какво да се прави
ЛоЛ ЗНС ще изкарваш , ти за това време ще се откажеш 2пъти поне :c018:

@tralalaiko : и аз това забелязвам че още не си пускал тема че се отказваш за пореден път за което се радвам :) , на твоя място небих говорил какви намерения и спрямо кой имам :P но ти си знаеш ~ успех~ Лефскарче :P
Последна промяна от Kisi на съб яну 27, 2007 1:38 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

грррррррррррр аслед 3 дни се пускак хубавите сатилити хаха сега издирвам още някои с защита че има още малко рес да збера за сателитчетата :) :lol:
Последна промяна от tralalaiko на вт яну 30, 2007 6:10 am, променено общо 1 път.
gergana
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт мар 29, 2005 5:21 pm
Контакти:

Мнение от gergana »

tralalaiko написа:Цитат(tralalaiko @ Jan 27 2007, 03:28 PM)
грррррррррррр аслед 3 дни се пускак хубавите сатилити хаха този рунд си цакам каот да не повярваш редовно още не съм се отказал сега издирвам още някои с защита че има още малко рес да збера за сателитчетата :) :lol:
Има едно ПВО на *:***:** но не знам дали ти е бял :bravo:
Последна промяна от gergana на пон яну 29, 2007 3:57 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Аз скрих координатите.
Не съм сигурен, но мисля че е забранено да се публикува такава информация. В правилата пише ЦитатЗабранено е публикуването на координати на играчи и информация за моментното им състояние, освен в секциите „Докладвай бъг”, „Булфлийт трибуна”..... [/quote]

но според мен това се отнася за докладите!

При първа възможност ще се посъветвам с администратор. Ако се окаже, че греша - ще ги възстановя, лично ще ги предам на tralalaiko и ще се извиня на gergana :c022:
Последна промяна от amnesty на пон яну 29, 2007 4:10 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Тралала изроде ниеден ... кефиш ма шъ ти звънна ... браво бре ! Бой само докато мърдат !
Последна промяна от LorD DemoniC на пон яну 29, 2007 4:30 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”