Зануляване

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

ай не...аз мисля че теб са занулили та го предлагаш тва...ако искаш и да им връщаме флотите,пък като ги нападат играта автоматично да им ги дига от планетата
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

Предложението има логика във момента е масова практика занулените да се трият.
Трябва да се помисли дали по този начин няма да се задържат повече играчи след зануляване.
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от cejiuo »

И КАК ще им се дава този ресурс?нали като го зануля и му даде ресурса веднага ще мина на 2-ра вълна и ще зема и него..я помислете малко
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

DJ_BOBY написа:QUOTE(DJ_BOBY @ Jan 27 2007, 11:16 AM)
Предложението има логика във момента е масова практика занулените да се трият.
Трябва да се помисли дали по този начин няма да се задържат повече играчи след зануляване.
Ще ви дам следният пример :
До преди 2 седмици работех , като сервитьорче . Ма нещо ми писна и викам напускам и ще си джъгам БФ работейки в клубчето до нас , и ще изчакам сезона на морето . Та стартира В1 , а аз съм назначен на новата работа и почвам . Около мене 3 ламета веднага се регнаха . Какво следва ? Следва това...
Пълни ентусиасти ( КАСИ ) !!! Единя още не е минал 100 точки . Втория влиза само вечер след 21:00 и седи он-лайн само 4-5 часа . 3тия не прави сейвън и всеки ден го зануляват , а кисне по 10 часа мин. на ден . Забравих!!! Тоя дето е под 100те точки . Прави само соларни панели понеже забелязал , че винаги има малко енергия в сравнение с другите "ресурси" . Та за 3тия дето е на най-много точки > Щял да занулява "първия" . който се развива на панели , ма няма флота щото го трошат , като е он-лайн .
И вие искате да ме обедите да се дава ресурс на подобни хора ??? Колкото и да им обяснявам те не възприемат . На следната моя забележка : " Стига си стройл тези панели !" пича влизайки в инфото на мината за метал ми вика : "Гледай са... Имам мина за метал левел 10 , а тук пише , че 11 левел иска 314 енергия . А аз имам 215... " Какво си мислите , че строеше..? Нов левел соларен панел !!!!
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

примера е убиец :)

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
metropolix
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 10:18 pm
Контакти:

Мнение от metropolix »

Според мен ще е по-добре на занулен да се дава един два дена безплатна протекция вместо ресурс !
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от cejiuo »

Правилно-има си протекция за занулените,нищо няма им се дава,могат да си я пуснат 1-я път е безплатна,а ако са си изгърмели и 5-те патрона и господ неможе да им помогне
Потребителски аватар
DJ_BOBY
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед яну 08, 2006 9:51 am
Контакти:

Мнение от DJ_BOBY »

Примера на zLa-GaD е убийствен но не всички са такива.
А и протекцията на 500 точки може да оправи играта но занулен на 50К няма да го оправи.
Последна промяна от DJ_BOBY на съб яну 27, 2007 12:23 pm, променено общо 1 път.

Върни се в “Предложения”