Пиратските полети

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
DemonaTor
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 20, 2007 9:55 am
Контакти:

Мнение от DemonaTor »

Абсолютно правилно, ама дали е лазер или друго няма значение. То не може така да се мъчиш и накрая оня да дойде с изтребителите и да те обере :a046:
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Идеята на целия полет е да бъдат хванати точно такива акаунти, каквито Красивия ги описа. Иначе всички знаем как стоят нещата :) Защитниците под определени точки са непробиваеми от един човек, а невлизат с дни и имат парички.
Потребителски аватар
small_elf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:45 pm
Контакти:

Мнение от small_elf »

Аз така и не разбрах каква е цялата далавера с пиратските полети.Прочетеното обаче твърдо ме убеди ,че е нужна промяна.
Ай ем бак!
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Русичко, резни си кръстосвачите тогава в някой защитник и ще разбереш дали е само за красота. Аман вече.

Иначе по темата - едни полевак носи 250 ресурс. За да откраднеш една мега ресурс трябва да пратиш 100 полевака. Теще ти изгорят на къса дистанция около 5000 газ. Та преди да пишете поредната тема за честността на пиратството, айде поне веднъж малко си поиграйте с мозък и калкулатор.
Последна промяна от MartinNosovich на пет яну 26, 2007 9:20 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
The.Devils.Own

Каос, пък аз си мислех, че това е най-очевидното и си рекох, че щом нещо не ги кефи полета, значи можеби наистина са решили, че може и да се изплати ...
zLa-GaD
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 30, 2006 2:37 pm
Контакти:

Мнение от zLa-GaD »

Въпрос: Как да се опазим от пиратството ?
Отговор: Не играйте със защита !

Едит : Нали всичко това беше измислено с цел да се ограничи играта в защита ?
Последна промяна от zLa-GaD на съб яну 27, 2007 12:54 am, променено общо 1 път.
The.Devils.Own

Добре де, нека видим какво прави тоя пиратски полет.

Атакуваш с него и изтребителите се бият само, ако на другата планета има изтребители. Краде ресурс без битка независимо от защита на планетата. НЕ ИЗПРАЩА смс на атакувания. Кого можем да оберем с него ?

А) Здраво окопан защитник.
Б) Някой дето е на 2 пъти повече точки от нас.

Дали може да се играе само с полеваци и да се чака на пиратсване? Ами взимате калкулатора в ръка и се вижда колко полевака се изплащат.

Лично аз бих ги използвал тея работи, колкото да издразня и изкарам от равновесие някой.

Зла-Гад- Последните спорове бяха не около това дали се прецаква защитника, а дали можем да прекараме тоя на повече точки.
Последна промяна от The.Devils.Own на съб яну 27, 2007 1:51 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

не мислим......напълно съм против тия полеваци едно че ги правят има няма 5% от играчите ами и като сложите да ги бие и защита и аде..и тия 5% ще заминат...я се стегнете
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Предложения”