За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Предложението ми е продиктувано от "новата" екстра - ПРОТЕКЦИЯ.
Тъй като всеки 2-ри вече я е пуснал, а някои даже я повториха искам да помоля ако има начин в полето "сложно търсене" на БФ генералите освен Изкл/Вкл мод да може да се избира и Активна/Неактивна Протекция. Това ще улесни доста търсенето на жертви в коефициента на даден играч, тъй като сега в списъка на сложното търсене половината от резултатите са в протекция.
П.П. Извинявам се, ако вече има такова предложение. Порових се, но не открих
paprikash написа:Цитат(paprikash @ Jan 27 2007, 04:50 AM)
...и ако може и друга опция да има :" играч, който не смята да влиза в следващите 2 часа"
Чшшш, алоу, те да не са професионалисти, че да могат да се справят с такава сложнотия??? Дай им бутон "Занули играч и събери рециклажа" и ще имат около 70% успеваемост. В останалите 30% от случаите ще успеят да се занулят сами.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Ами за едни лесно, за други не. Ако на вас ви харесва да се ровите в дълги списъци с потенциални жертви и точно когато си намерите такава да се окаже, че неможете да я атакувате, на други това не им допада.
А и ако ще се ровя система по система не мислиш ли, че става малко излишно търсенето въобще?
против...то накрая само ще си цъкаме из менютата и изобщо нищо няма да правим....който го мързи да не играе
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Emplifier написа:Цитат(Emplifier @ Jan 27 2007, 10:24 AM)
Ами за едни лесно, за други не. Ако на вас ви харесва да се ровите в дълги списъци с потенциални жертви и точно когато си намерите такава да се окаже, че неможете да я атакувате, на други това не им допада.
А и ако ще се ровя система по система не мислиш ли, че става малко излишно търсенето въобще?
Значи е голямо забавяне да посочиш играча и да ти напише "Активирана протекция".Това ли е толкова сложно ?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Май не ме разбрахте, не е сложно, а е досадно!
Представете си един списък с 80 имена вътре (примерно) и ти почваш да си избираш жертва от тях, отваряш един - протекция, отваряш втори - протекция... и така от тези 80 остават 50 които евентуално можеш да атакуваш... тов а ти е отнело поне 10 мин. И пак казвам ако трябва да отварям всеки един за да видя дали е в протекция, ми аз няма да ги търся с търсачка, а ще си обходя галактиката система по система... не е ли едно и също...
имам предложние към теб - изобщо не се занимавай с тия тук, само ти тровят главицата с празни приказки (викат му СПАМ)....
Не ти требе ни сложно търсене, ни меню "Галактика", за онова с Флотите - ама изобщо не го поглеждай....
И Си живей живота .... Простота е основно нещо във всяко Изкуство - е изкуството на играта е в менъто "Сгради" - по специално пръвите три - четири елеманта от него - научи се таха да ползваш и за другото не бери грижа - остави я на другите......
Така хем ще ти е ПРОСТО, хем ще ти е ЛЕСНО, а и гарантирам ти всички ще те РАЗБЕРАТ
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
аз също искам да ти предложа нещо - когато нямаш какво да кажеш по темата да не казваш нищо.
Тези които наричаш "тия тук" поне изложиха виждането си по поставеното предложение. Ти за разлика от тях явно нямаш какво да правиш и си решил да покажеш малко ирония.
Благодаря ти за старанието, вярвам ще е интересно на хората да го прочетат.
И само да ти кажа още нещо - не се раждаме научени, ако ти си изключение извини ме. И на теб в началото не всичко ти е било ЛЕСНО и ПРОСТО остави и на нас простосмъртните да се развием малко.
Последна промяна от Emplifier на нед яну 28, 2007 2:51 am, променено общо 1 път.