Вчера пуснах тема във въпроси, след малко разискване разбрах че не само аз съм на мнение че пиратските полети се нуждаят от промяна.
Как е в момента: значи имаш си човек боен акаунт който е развивал с цената на много труд и безсънни нощи, развил си е проучвания, скорости, изкарал е добри машинки (боем, уни, мегатон), и така прибира се човека в къщи, вижда че известен брой изстребители летят на пиратски полет към него, и той не може да направи абсолютно нищо, защото е решил да не пиратства а та се бие като мъж. Нужно ли е това? И честно ли е да е така.
Друг вариант. Човек няма нужното време за да играе на флот, но обича тази игра, решил е въпреки че няма нужното време да играе. Строи мини, прави огромна защита, с цената на много. И какво се случва, прибира се вечер и гледа защитата цяла, минали неколкостотин изтребителя, няколко пъти и му обрали ресурса. "Защитата" обаче стояла и гледала. Ами нали защитата за това е такава, да защитава планетата и ресурса от набези, за това се прави. Иначе е безмислено.
Та предложението ми е следното: Изтребителите пуснати на пиратски полет да влизат в бой освен със други изтребители, и със тежък лазер примерно, като изтребителите получават бонус срещу тях. Така мисля че ще се уравновесят малко нещата и ще се даде възможност на хората които са решили да играят на защита да се пазят от пиратски полети.
Пиратските полети
Аз мисля, че ако го хванеш на неговата планета ще стане само на изтребители. Иначе правиш сейв и това е. Що се отнася до защитниците - дали ще са изтребители, дали боен флот - ако не влиза рано или късно ще падне. Но няма да е лошо да има противодействие освен с изтребители и някаква защита...но от по - тежките
Гласувам за промяна на пиратските и противодействието им.
Последна промяна от Machoni на пет яну 26, 2007 2:21 pm, променено общо 1 път.
- julitto
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юли 01, 2006 12:20 pm
- Контакти:
Еми по принцип не е ли по лесно да пребягаш до дадена защитна обстановка от колкото да дигнеш флотата ?? Така де при някаква внезапна атака е по логично наличната защита да проработи от колкото да тръгнат корабите на бой??
Happiness is like peeing yourself. Everyone can see it, but only you can feel its warmth...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1140485][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1140485][/url]