ПРОТЕКЦИЯТА - моля АДМИНИСТРАТОР да погледне тая тема !!!

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
antari
Редник (Private)
Регистриран: пон авг 29, 2005 4:15 pm
Контакти:

Мнение от antari »

ДОБРЕ - на всички писали преди мeн, могa само да им пожeлaя да не сa ми в обxвaтa !!! :a076:
Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 27, 2006 6:41 pm
Контакти:

Мнение от Giantt »

Ми какво да ви кажа... проблема в който се опитва да ни убеди автора е че има протекция и тя се ползва - тоест той е против протекцията в този и вариант.... АМИ ДА РАЗБИРА СЕ!
според скромното ми мнение протекцията е абсолютно небалансирана,необмислена и изобщо много недодялано нещо. На всичкото отгоре перспективите са да стане още по-по-най ... предлагат 2х добив по време на протекция... скоро ще предложат да няма ограничението 7 протекции/рунд... скоро ш ще поевтинее сигурно...
както е тръгнало си мисля че булфлиит няма да ми липсва чак толкова много като си завърша рунда.

извинявам се ако нещо съм обидил някой или съм твърде откровен.
Silent but Deadly
Потребителски аватар
MoRaThaLL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 30, 2006 9:15 am
Контакти:

Мнение от MoRaThaLL »

SYSTEM_2005 написа:Цитат(SYSTEM_2005 @ Jan 20 2007, 06:26 PM)
Знам че сега повечето ше ми теглят по една майна и ше проклинат до 10-то коляно , ама предлагам при протекция да не можеш да нападаш и да немогат да те нападат , но да си трупаш ресурси х2 от мините и също така и да имаш право на 3 протекции на рунд , а не на 5 .

Това го предлагам защото взе много да се злоупотребява с тея протекции !!! :a046:

И ПРЕДИ ДА ОПЛЮЕТЕ ВСИЧКО в предложението си помислете дали ще Ви е приятно някой който се пуска протекция след протекция и в продължение на 15 дни да кажем е колонизирал до Вас и Ви обира непрекъснато ... !!! Също така си помислете и , че ше копате х2 през протекция !!! И най-накрая се замислете КАКВА Е БИЛА ВСЪЩНОСТ ИДЕЯТА на това да се въведе такава опция - протекцията ... не е ли за да се възстановиш след зануляване ... - ДА , но почти всички (да не кажа всички) злоупотребяват и нападат през тея 3 дни като луди , а това НЕ трябва да е така . НЕ Е ЧЕСТНО да може да те напада някой постоянно в продължение на седмица или две да кажем (зависи колко протекции ше си пусне) и ТИ НИЩО ДА НЕМОЖЕШ да му направиш ...... е няма да стане !!! :a046:
Нека да ти обясня. Защо да не я пускам в началото на играта? Аз я пускам, за да не ме грабят и да мога бързо да се развия в началото. Всеки има тази протекция, не знам защо казваш, че не е честно. Използвай я и ти. Ние пускаме протекцията в началото на играта, можеш и ти, нали? И защо добива да е двоен? Някой флийтър, развил се на скорости и флота, как ще се възтанови, като пусне протекция, ако не може да напада? В момента е протекцията е балансирана и еднаква за всички, ощетени няма, всеки може да я пуска, когато си поиска. Относно последното ти изречение, ще ти дам пример. Аз пускам протекция и започвам постоянно да те грабя, а и мен - не можеш. Но аз ще си изразходвам протекциите, после можеш ти да пуснеш и ти да ме грабиш. Протекцията е балансирана.
bgb
Майор (Major)
Регистриран: чет юни 16, 2005 11:30 am
Контакти:

Мнение от bgb »

До ваденето на реци си на протекции и копаш 2-3х :c018: Купуваш ресурс 2-3х от нормалното... и имаш на 3тия ден рецки :c018: :lol:
[b]You are the reason why I despise the world..
But still you're the only reason why I'm still in it..[/b]
Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Giantt »

bgb - абсолютно прав!
и ако това ми кажете че е балансирано и честно?!?

а `MoRaThaLL` аз смятам че това че си плащам генералство и 2-3 мода месечно е достатъчен разход за хоби от този вид.
Ти ако си решил да ставаш Генерален Спонсор - еми не всеки разполага с 50+100+150+200+250+300= 1050 нанокредита =/около/26 лева за да ползва протекциите.
ами да ви кажа откровенно твърде много платени неща в булфлиит...всяко следващо все по скъпо.
Знам че няма безплатни неща, но булфлиит мисля че трябва да е МАСОВО,ЕВТИНО и достъпно за всеки с компютър и интернет хоби.... Това е пътя към голямата популярност и доброто бъдеще...
а с платените екстрички ще останат богаташчетата и хората които не знаят къде да си дават парите, а това не са повече от 20-30%.
няма да се учудя и ако тогава всеки полет струва 1 нанокредит...
Тъжно...да, нека да не бъде така.
Последна промяна от Giantt на ср яну 24, 2007 6:38 pm, променено общо 1 път.
Silent but Deadly
SYSTEM_2005
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
Контакти:

Мнение от SYSTEM_2005 »

MoRaThaLL написа:QUOTE(MoRaThaLL @ Jan 24 2007, 10:54 AM)
Относно последното ти изречение, ще ти дам пример. Аз пускам протекция и започвам постоянно да те грабя, а и мен - не можеш. Но аз ще си изразходвам протекциите, после можеш ти да пуснеш и ти да ме грабиш. Протекцията е балансирана.
Като оставим настрана , за миг , това че някои хора нямат GSM-и , а ако имат едва ли ще пращат излишни sms-и да хвърлят пари на вятъра за играта , било то за протекция , генералство , ресурси или к`вото и да е там ...

Добре , НО ето че НЕ е балансирана ... и знаеш ли защо ? , защото когато ти ме грабиш 3 дена и през т`ва време си грабиш и други хора - ТИ ще дръпнеш сериозно пред мен и аз повече едва ли ще имам шанс да те стигна , освен ако и аз не прецакам така някой ... а т`ва сега честно ли е .. ? - НЕ , нали ? .. знам че винаги има прецакан , но тука говорим за прецакан x 600-700 че и повече играча на рунд .
Ето директен пример :
Почваш да ме грабиш и да кажем мините ми са на по 20-то ниво . На ден от редвното ми ограбване си събираш прилични ресурси (винаги над 100К метал и т.н.) и ги събираш , тово го правиш на още 4 човека , освен на мен ... и те да кажем имат подобни мини ... на ден само от нас 5-мата - ТИ имаш осигурени 500К метал и т.н. други ресурси . Освен това да прибавим че ти правиш и атаки през това време ... мда , взе да става интересно , нали ? Спор няма - протекцията трябва от следващият рунд на която и да е Вселена - да не е както е сега във трета ... най-малкото защото НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ . Приятна игра .

СЕГА ще се намери все някой да каже "К`во се оплакваш , нали играта ти е безплатна?" или пък "Ами не мислиш ли че хората , които поддържат играта , не заслужават поне малко отплата за работата която вършат? На тях дали им е приятно да се занимават по цял ден с това?" . На това ще отговоря с : - Да , играта е безплатна . Да , трябва да се компенсират тея хора по някакъв начин за времето което отделят за играта . Но НЕ , не трябва това да става масово . Предлагам трета вселена да е платена (не като хардкора) . Тук под платена имам впредвид това , че ще има само тук в трета опции като "купуване на ресурс за нанокредити" , "генералство" и т.н. (абе както си е във момента) , а в първа и втора няма да има допълнителни екстри . В първа и втора ще си е просто играта , без допълнителните екстри , които ще ги има в трета . Там - във първа и втора ще се разбира , кои са най-добрите играчи . Харда ще си е както си е досега или там както си решат хората , които администрират играта .

P.S. Още със въвеждането на генералството се развали баланса в играта , а откакто и ресурси се куруват с нанокредити вече тука неможем да говорим за честна игра , защото някои хора (както казах по-горе) просто нямат пари .
Последна промяна от SYSTEM_2005 на чет яну 25, 2007 2:35 am, променено общо 1 път.

[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
Потребителски аватар
Giantt
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Giantt »

Предложение за протекцията - да може да се пуска само след като юзъра е загубил 20 или повече % от точките си в рамките на 1 ден?
на мен ми звучи добре... ако още някой мисли така - предоставям авторските права - да пуска тема :p040:
Silent but Deadly
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

не разбирам защо е тая тема?тва с добива да се увеличи е шибана простотия,тва значи ли че след като аз няма да мога да атакувам и имам мини 5-то ниво е възможно да направя нещо?ми че в такъв случай аз по добре да се изтрия щом няма как да се възтановя..да живеят миньорите и шибаните идеи които предлагат

за да не отварям нова тема имам ново предложение....направете унито да не иска газ че на мен така ми харесва...земете направете и компютърните системи да не искат гас...само метал и кристал щото пак немам газ

Едит Milanoff: cejiuo пише се газ, да знаеш!

Едит cejiuo:да бе,от бързане бъркам чат пат...ти ще заемаш длъжността на стоян ли :c018:
Последна промяна от cejiuo на пет яну 26, 2007 5:11 pm, променено общо 1 път.
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
smallEvil
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 17, 2006 4:52 pm
Контакти:

Мнение от smallEvil »

Не зная защо след всяко нововъведение в играта, се появяват теми в които се предлага изменение на нововъведението.
Едни са много недоволни. Други не са.
Кога ли недоволните ще проумеят, че новостите изменят и самата стратегия в играта ???
Протекцията бе създадена наистина да може да се възстанови играча. И както всяко нещо хубаво си има и лоша страна, така и тук протекцията може да се ползва както за възстановяване така и грабене.
Най-добре недоволните да нямерят тълковен речник и да прочетът на думичките "адаптиране" и "проспособяване" какво е казано. Може някоя буква да скокне и плесне по челата. После да помислят, защо е стано така че да ги грабят, и какво да променят за да противодействат.
И колко играчи в момента имат протекции във 3-та ??? Редовно оглеждам около 300-400 системи. Там няма повече от петима да ползват тази услуга.
До сега съм ползвал два пъти протекцията. И двата пъти е съм я пускал заради работата ми. И останалите ми три пъти ще бъде пак по същата причина.
Последна промяна от smallEvil на пет яну 26, 2007 1:12 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Предложения”