Predator vs. [The Hive]M_tel

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

@viktoriqangel - всичко е по правилата :ok:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
gp_ncuxap
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 25, 2007 7:41 am
Контакти:

Мнение от gp_ncuxap »

а нашият приятел М-Теl се изтрил ...

браво Predator страхотна битка е станала :p140:
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Стига се заяждахте с хората които искат трибуната да прилича на трибуна а не на сбирщина от битки в които не се знае кой срещу кой се бие и защо се е бил.

Айде обяснете ми какво разбирате от това заглавие M_tel "dosta si nagal" ?????? История също няма, битката е яка за това не споря, поздравления за участниците, но просто според мен е постната адски некадърно. Ако ще постваш битка в трибуната направи го както трябва. Под както трябва разбирам:

Заглавие: [FEARLESS] MrBlack VS [ SlipKnoT ] c0rey - примерно

Някаква история

Бекъп, ако този който поства битката не може да направи бекъм някой след него да го направи и бекъпа да се добави, или да се постне във следващ пост.

Това са моите разбирания за угледно постване на битка, а битки постнати като тази просто не са за тук, дори самата битка да е добра както е в случая.

Мисля че докато трибуната няма свестен модератор който да държи на тези неща и да подържа добрия и вид положението ще е такова каквото е в момента. Отчайващо.

Редакция amnesty: Ако някой има да добави нещо за битката да ми пише!
Последна промяна от krasivia на пет яну 26, 2007 4:42 am, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”