Едно предложение

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
colector
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 12:17 pm
Контакти:

Мнение от colector »

Ми то ведннъж направиха вселената (2-ра де, където аз играя) "кръгла" за да може от 1-ва галактика да литнеш в 5-та, обаче се дигна рев и вопъл до небесата (изобщо незнам защо толкова реваха тея хора), а играта щеше малко да живне по този начин. Но вместо това направиха вселената пак праволинейна и сега ако искаш да летиш навсякъде шти требе една колониика в 3-та галактика и от там вселената ти е в обхвата на полетите.
Последна промяна от colector на вт яну 23, 2007 12:15 pm, променено общо 1 път.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Ако не се лъжа все още вселените са кръгли.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
Zap
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед мар 26, 2006 7:06 pm
Контакти:

Мнение от Zap »

Само 1 и 3 до колкото на мен ми е известно са кръглички,иначе по темата...ами не знам дали ще има особено бъдеще тази идея. Запазвам неутралитет(не пишеше ли някъде из правилата,че задължително трябва да има такъв отговор?)
Последна промяна от Zap на вт яну 23, 2007 10:27 pm, променено общо 1 път.
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Отговори

Върни се в “Предложения”