Онлайн часове седмично

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Malkia
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Malkia »

Имам следното предложение:
Освен 20 часа ограничение на ден, да се въведе и максимален допустим брой онлайн часове на седмица.
Доводи:
Никой не може да ме убеди че човек с 19-20 часа онлайн на ден, 7 дни в седмицата играе по правилата.

Моля за вашето мнение ЗА или ПРОТИВ и съответните доводи.
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Аз съм ЗА. Анкета? Доводите са ми същите като твоите.
Последна промяна от TeRMiNaTe на пон яну 22, 2007 6:12 pm, променено общо 1 път.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
colector
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 12:17 pm
Контакти:

Мнение от colector »

Ми такива хора има и що да не играят по правилата??? Примерно аз кат съм бил болен и съм си у нас цял ден въобще не си излизам от ацц-то и почти правя по 18 часа; не че съм постоянно пред щайгата ма през 20-тина минути давам по един рефреш колкото да не ме нападнат без да разбера и тва нарушаване на правилата ли е? Не мисля. :c022:
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

Няма го батко ти Vilik( :a025: ) да ти обЕсни как се стои по 168+ :a080: на седмица
colector
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от colector »

Ми да дойде и да ни обясни, че не знаем ний непросветените. :p013:
Потребителски аватар
Malkia
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 10, 2006 7:46 pm
Контакти:

Мнение от Malkia »

colector написа:QUOTE(colector @ Jan 22 2007, 07:28 PM)
Ми такива хора има и що да не играят по правилата??? Примерно аз кат съм бил болен и съм си у нас цял ден въобще не си излизам от ацц-то и почти правя по 18 часа; не че съм постоянно пред щайгата ма през 20-тина минути давам по един рефреш колкото да не ме нападнат без да разбера и тва нарушаване на правилата ли е? Не мисля. :c022:
Ако направиш 7 дена по 20 часа онлайн те признавам :) .
Говорим си за елементарните и необходими човешки потребности от СЪН. Да кажем че един, два дена си по 20 часа, на третия гарантирам че си като "парцал" и ще спиш поне 8-10 часа.
Мисля че е време да почнат да се правят и такива проверки - веднага ще си проличи кои са "издънките"
colector
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от colector »

Ми незнам. Най-много 18 часа съм правил и то 2 или 3 пъти само ма има и такива зомбита :c018: дето не спят само заради БФ-то(аз тея хора не ги разбирам) :P
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Ми това е смисъла, да няма чак такива зомбита... :p140:
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
colector
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от colector »

Да такъв е смисъла, но си мисля че така или иначе такова ограничение няма да се въведе(поне в близко бъдеще). Това, че са зомбясват си е за тях, да си съсипват здравето като искат, аз не мога.

ПС: А ако се въведе такова ограничение каква предлагате да бъде санкцията за надвишаване на лимита от часове?
Потребителски аватар
Pipone
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб апр 23, 2005 3:15 pm
Контакти:

Мнение от Pipone »

ламериии аз съм свидетел как човек не спа 5 дена (мхм 5х24 = 120 часа) и цъка тъй че не важите
[b][color=#000000]Mercy is for the weak[/color][/b]
[b][01:35:29] <FeaR> RoYaL-a tui da imash gadje ne e kat da si pokazvash "neveroqtnoto" chuvstvo za humor v razni skype chatove s rumpolinki i drugi tam ot geiskata vi drujinka[/b]
Отговори

Върни се в “Предложения”