BulfleetDaily 22.01.2007 Брой 150

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

22.01.2007 г. Брой 150

Булфлийт Дейли реши да ви показва бивши играчи като личности, а не като част от играта. Първия човек в списъка е доста познат за вас и не мисля, че е нужно да споменаваме никът му :)

Ето и нашите въпроси:
1. Как се казваш?
2. На каква възраст си?
3. От къде си?
4. С какво се занимаваш?
5. Какви мечти имаш?
6. Защо реши да се откажеш да играеш Булфлийт?
7. Какво бе за вас Булфлийт?
8. Липсва ли ви играта?
9. Мнението ви за този тип игри?
10. Какъв стил на игра предпочитахте?
11. Коя е най-славната ви битка?
12. Кое е най-доброто ви класиране(макар и временно)?
13. Най-интересната случка в света на Булфлийт?
14. Най-интересното ЛС, което сте получавали?
15. Разкажи ни какъв е животата ти без Булфлийт?
16. Смяташ ли да почнеш да играеш отново някой ден?
17. Какъв съвет би дал на сегашните флийтъри?
18. Едно запознаване не е пълно, ако не знаеш как изглежда човека срещу теб. Би ли ни дал твоя снимка?

А ето и отговорите:
1. Надя
2. 30
3. Ямбол. От 6 години живея в София.
4. Администрирам онлайн игра.
5. Да спра да давам интервюта и да отговарям на анкети.
6. Защото реших да работя за нея.
7. Ново поприще за доказване. После стана място за живеене.
8. Понякога много. Понякога- никак.
9. Положително разбира се. Играя подобни игри от 5 години поне и продължавам да играя ...
10. Булфлийт съм играла само Рунд 1 Вселена 1. Нямаше генералство, нямаше ваканции, нямаше никакви екстри. Бяхме във война с 2 от най- големите съюзи, така че не ни оставяха много избор - налагаше се да летим постоянно.
11. Не мисля, че имам такава.
12. Топ 20.
13. Според мен тепърва предстои. Иначе всяка битка, всяка война, всяка победа е нечие голямо събитие.
14. На денонощие получавам между 300 и 500 ЛС общо в играта. Трудно бих определила кое е най- интересното, отчитайки че имам 2 години стаж. Забавляват ме тези със заплахите или предположенията, че съм мъж.
15. Чудесен- сън, рисунки и разходки с дъщеря ми и срещи с приятели.
16. Обещала съм когато сдам администраторското място да направя един рунд заради доброто старо време. Вероятно ще се опитам и да възродя ТЮР.
17. Не забравяйте, че децата ви имат нужда от вас, приятелите ви са най- добрите, приятелките ви най- красивите, майките ви най- грижовните и съпругите ви най- любящите. И че за работата която вършите ви се плаща така че си я гледайте добре. Или иначе казано - Булфлийт е само една игра.
18. Този въпрос ми се струва банално познат ...

Вселена 1

Една седмица след старта на Вселена Едно нещата седят така:

Играчи:

Код: Избери всички

№    Съюз        Играч          Точки 
1    Рехавите    mravkata19      952
2    Returned    macumba         918
3    sYm         JeisanX         862
4    Ядрен гъз   NO_NAME         855
5    Insomnia    Naseto          828
6    ANSR        alko            817
7    Insomnia    ne6tasnik       812
8    warez.ru    Raid            771
9    ANSR        Simona          752
10   sYm         CrazYFroG       751

Съюзи:

Код: Избери всички

№    Съюз       Членове Точки Коефициент
1    sYm           9    4849    539
2    BacoaMaala    5    2461    492
3    Evil Gods     8    3549    444
4    3nity         3    1207    402
5    DM            6    2382    397
6    ARES          7    2713    388
7    UltimatuM     3    1159    386
8    Maniaci       3    1146    382
9    Star Wars     9    3429    381
10   RaM-BiKeS     3    1131    377

Вселена 2

Вчера ви показахме гледните точки на казуса MrBrown/MrDread срещу mark_bg. Нашият вестник ЩЕ ПРОДЪЛЖИ да следи случая, докато не се произнесе крайното решение по въпроса. Също така се засегна и въпроса за един невърнат рециклаж от mark_bg. Администраторът каза, че марк ще се изкаже по темата. Но коментар от негово име още няма. Става дума за рециклаж, който според обвинението не е бил върнат преди повече от месец, а решение липсва.
Днешният ден показа диалог между GuessWHO и Д.Георгиев, в който Георгиев(MrBrown) пoднася извинение за провинението, което само му прави чест. Крайно решение по въпроса още не е дадено. Следва да следим развитието на проблема.

Вселена 3

Вселена 3:

Днес се появи нов съюз в челото на класацията, а именно bRuTaLs.Съюзът е предимно съставен от играчи, които са в топ 25. В него членуват и много играчи, които още от началото на рунда бяха окопирали първите места и имат много амбиции занапред. Ето и техния коментар относно новосвормиралия се съюз:
ЦитатСъбрахме се спонтанно с цел да си направим максимално голям кеф тоя рунд
Официялни воини нямаме, но не е тайна врaждата ни с Бегълците и че скоро почвам да ги търкам един по един.[/quote]
Точно когато се сформира съюз bRuTaLs се разбра, че друг водещ съюз се разпада. Става въпрос за съюз AERTON, след като cufto предава съюза, лидера на AERTON решава, че разочарованието е твърде голямо и изтрива съюз AERTON
С думите: „Налага се да унищожа съюза, правя го с голяма болка. Беше чест за мен да играя с вас ”

На какво се смеят гидовете

Цитатshtarkel (20:59:35 2007-22-01)

Искам да те питам кога ще се оправи този бъгъв сайт!? Не мога да построя една сграда от 2 седмици и не мога изобщо да играя като хората! [/quote]

Е, вселената стартира преди седмица, ама тоя от две вече не може да пусне сграда! Ей, аман от тоя бъгъв сайт! :lol:

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържете се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на вт яну 23, 2007 9:03 am, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”