понеже всеки остава на някакво ниво в играта с по-слаби кораби който вече не използва (например 4-5 скаута и 5-6изтребителя) и само ги влачи по сейвове и не ги използава за атаки понеже пък скоростта им не е като на основната флота докато най-накрая си ги бутне сам в някоя планета и рециклира. в тази връзка нека да има опция да се рециклират кораби както може да се рациклира защитата. дори нека да си остане на същото меню -->рециклирене ---> възможност за рециклиране на всичката защита и стационирана флота на планетата по бройки и видове.
едит: за съжаление не съм успял да пусна анкетата:-(
рециклиране на флота
Последна промяна от denipop на пет яну 19, 2007 11:48 pm, променено общо 1 път.
-
SYSTEM_2005
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб юни 25, 2005 3:10 pm
- Контакти:
Аз съм против и старите играчи също вярвам че са на моето мнение , защото още преди всички си спомняме че ИМАШЕ ТАКАВА ОПЦИЯ , но я махнаха . Причините ще ви каже някой администратор . Аз една от причините , която си спомням беше , че по едно време беше пробит акаунта на човек със супер голяма флота .. изрециклираха му цялата флота и го ограбиха напълно и к`ви още мизерии направиха още някои хора тогава не ми се мисли ... .
P.S. Просто не ми се вярва да я сложат пак ... това е
, но пък пробвай .. може и друго да решат , да им приштрака нещо в мозъците и друго да решат .. хахаха
.
P.S. Просто не ми се вярва да я сложат пак ... това е
Последна промяна от SYSTEM_2005 на съб яну 20, 2007 12:05 am, променено общо 1 път.
[u][b]За [color=#FF0000]Гравитационни сили[/color] (1 ниво) --> за [color=#FF0000]ЗНС[/color] :
При координати [color=#FF0000]х:х:1[/color] ще Ви трябват [color=#FF0000]6250 сателита[/color] .
Общите [color=#FF0000]нужни ресурси[/color] за строежа им :
Метал : 0 - 0 мегита [color=#3333FF]:)[/color]
[color=#FF0000]Кристал : 12M500К[/color] - товар за 500 мегита
[color=#FF0000]Газ : 3M125K[/color] - товар за 125 мегита[/b][/u]
ами незнаех нито, че е имало такава опция преди нито че са ставали някакви зулуми с разбити акаунти. но все още си мисля че ще е улеснение за играчите. във всеки рунд играят активно поне 3-4к играчи и може би трябва да се погледно от масовия случай а не от единичния. а то ако ти разбият акаунта и без това могат да ти направят сума ти и други мизерии. може да се въведе някакво ограничение за рециклиране по 1 кораб на час или на 1/2час. но при всички положения ми се струва като нещо полезно поне на мен.
Разбиха акаунтите на 10 човека произволни, 5 от ТОП10 и още 5от първата страница. Забравете за тази опция, като толкова ви пречат, намирате си някой ракетчик, засилвате ги натам и си обирате рециклажа. Още повече, че така ще ви паднат точки за целия ресурс, а не само 40-60% както при рециклиране.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5
-
jerk2
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет авг 31, 2006 2:35 pm
- Контакти:
не съм ви чел мнениеята няма и да ви ги чета но преди имаше тази обция но я премахнаха едвали ще я въведът отново
Edit: Milanoff: "не съм ви чел мнениеята няма и да ви ги чета" - неуважение към другите участници , още 1 такова мнение и ще си вдигнеш warn level-а, пък може и да си починеш още няколко дни от форума!
Edit: Milanoff: "не съм ви чел мнениеята няма и да ви ги чета" - неуважение към другите участници , още 1 такова мнение и ще си вдигнеш warn level-а, пък може и да си починеш още няколко дни от форума!
Последна промяна от jerk2 на съб яну 20, 2007 5:15 pm, променено общо 1 път.
От мини мозъчета бликат се лайненца