Моето предложение е следното:
Щом си с по висок левел spy от някого, като му направиш spy да не може да ти чупи шпионската сонда, защото ми писна, значи преди половин час се мъчих да разбера има ли някаква защита едно ''и'' на 600 точки и с изненада открих че въпреки че това ''и'' е максимум 3 ниво spy е способно да ми строши 4 сонди и да ми покаже че няма никаква защита чак на 8 път spy, а това че аз съм 8 ниво май няма никакво значение, защо подяволите да строя тоя шпионаж след като някой с 2 ниво ми прави spy и може веднага да ми разбере флотата, мисля че е крайно време да се оправи тая щуротия, защото е много дразнещо, особено когато си пуснал да ти се строй флота и си изпочупиш сондите и нямаш колония на която да си пуснеш сонда и докато изчакаш да ти се построят корабите някой да ограби ито на 600 точки в което ти си си счупил всичките сонди, ами поне е смешно когато ти мине яда.Та вземете и направете така че да има смисъл дигането на spy level.Благодаря въпреки че не зная защо благодаря и че зная че нищо няма да направите по въпроса.
Шпионски сонди
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
мне малшанс е да те блъсне линейка пред болницата и да няма кой да ти помогне 
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]