.`Да бъде нещо като щита на расата Протос от играта Star Wars:Brood War`
Ами да то Star Wars: Brood War е много добра игра.
Мен най ме кефи Люк Скайуокър от тераните и Джаба от зергите... а гадния Дарт Вейдър на протосите ме дразни как диша ....мдааа...
Мисля че хората които са измислили играта и са я реализирали не са питали публично за идей./първоначално/ и играта е добре балансирана
След като видях тази тема мисля също че трябва да продължавате така./и също спирам да пиша и чета в предложения!/
не мога да разбера как хора играли преди това само супер марио и командър киин дават направо `точни, добре обмислени и балансирани ` стойности за предложените кораби.
Не желая да се заяждам повече затова спирам с критиката и ви давам съвет :
Затворете темата, или просто не я четете. Съберете хората участвали досега в правенето на играта и го балансирайте както всичко досега - безупречно.
ВЪПРОСИ относно нови кораби в играта!
-
Pz.Kpfw III Tiger
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 01, 2006 5:14 pm
- Контакти:
-
dakata1983
- Редник (Private)
- Регистриран: чет юни 22, 2006 5:48 pm
- Контакти:
хахахахаха ти откога си тук?
да не си разглеждал стари предложения?
спомням си за кораб щит
а и явно не знаеш че лазерние технологии могат да служат единствено за оваряне на даден кораб без да оказват явно влияние върху деиствията му
и не е лошо като даваш такива предложения да даваш примерна цена по ресурси, структура и сила и още такива особенности ане цена 1200 или 2200 ама неясно какво може би ябълки или круши ама такива разплащателни средства в тая игра поне няма
да не си разглеждал стари предложения?
спомням си за кораб щит
а и явно не знаеш че лазерние технологии могат да служат единствено за оваряне на даден кораб без да оказват явно влияние върху деиствията му
и не е лошо като даваш такива предложения да даваш примерна цена по ресурси, структура и сила и още такива особенности ане цена 1200 или 2200 ама неясно какво може би ябълки или круши ама такива разплащателни средства в тая игра поне няма
[code]40 dakata1983 131004[/code]
-
ñðàöèìèð
Имам предложение за нов тип кораб по клас между изтребителя и кръстосвача, по цена по близък до изтребителя. Това да е е унищожител на по големи кораби като кръстосвачи, бойни кораби, мегатони и т.н. Същевременно обаче да е уязвим от скаути и изтребители. По този начин и по слабите играчи ще имат шанс срещу по силни от тях, а пък по силните ще са принудени да поддържат флотове от скаути и изтребители.
- cejiuo
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
- Контакти:
бе вие у ред ли сте?я спрете тия розовките хапчета,пък и тия жълтите и те не са много полезни и земете идете се наспете па пак елате и вижте темата
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]