имало едно време.................... живеели си спокойно пиранки в малко чисто езерце. хапвали си малки рибки, размножавали се на воля и си живеели щастливо, като в приказките, докато не дошла една призрачна акула от съседния гиол, и казала.
сега не съм гладна, но в най скоро време ще се върна аз, или някой друг от нашия гиол и ще ви изядем.
пиранята марипоска не се уплашила а просто погледнала на нещата от друга гледна точка.акулата има много месо, а това означава много храна за малките и пиранки. пуснала ги да се забавляват на воля и сега е спокойна. в близкия голям гиол има много храна за малките и.
муната2 - 2 дена мисля да не спамиш и да не се заяждаш.Какво ще кажеш?
Почиствам темата, но ако пак се навъди спам - ключ.Всеки може да се похвали с битката си, стига да е в разумни граници.Битката е малка, но все пак не прекалено.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Prizraka се отказа и това е причината да му счупиш флотичката, ще играе в първа от утре, напоследък не беше активен изобщо и ме беше предупредил за това.Не искам да излиза като защитаване, но мисля че може да се каже нещо и за защитника, не само за атакуващия все пак в битката участват 2 страни.
Последна промяна от viktoriqangel на съб яну 13, 2007 8:10 pm, променено общо 1 път.
SEYMOUR TEAM
Ако не можеш да кажеш нещо хубаво /или умно /, по - добре не казвай нищо...