Смс Известие

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
DaRvOtO
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб авг 05, 2006 12:38 pm
Контакти:

Мнение от DaRvOtO »

СмС известие , много занулени хора разчитат на това.. да получат смс. Тези който са минали 150 к (от новия рунд 350 к) нали след 150 к е бил елита на играта най добрите играчи и тнт, защо и ме смс ?

Предлагам след 150 к (350к) да няма смс известие.
Ако те напада човек от 80 до 149999 к точки да получаваш смс ако си с по високи както е сега.

Както след 150к (350к) отиваш на касапницата поне да си е истинска касапница.Тези смс са за хората на 40 к
Водените за елитни състезатели да играят като мъже в битка.
==
Моля отвоваряйте с Да съгласен съм и защо. Не не съм съгласен и защо
Последна промяна от DaRvOtO на чет яну 11, 2007 9:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
GeorgeSG
Редник (Private)
Регистриран: пет май 27, 2005 5:26 pm
Контакти:

Мнение от GeorgeSG »

Нямаш анкета.
И няма да отговоря "Да съгласем съм" :)
Не съм съгласен, защото това е екстра за която си плащат. Аз лично не съм стигал 150к, но СМСите са част от генералитета.. СМС известията не са за всички, а само за който си плаща ;)
[url=http://photoshop-bg.com][/url]

[url=http://hellwings.georgesg.info][/url]

[url=http://georgesg.info]GeorgeSG.info[/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Против.Ако някой ламер(има и такива - човек на 350к с 12 шпионаж, на 140к вадех от 6 сонди поне 4 пълни доклада) реши да ме атакува - било да ограби колония или със звезда - искам да знам.Я си представи - правиш сейв и пращат звезди по теб - сутринта се събуждаш без планета...а ако получиш смс(малко вероятно) - поне имаш шанса да реагираш.Примерно е всичко, но смс си е смс.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
DaRvOtO
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб авг 05, 2006 12:38 pm
Контакти:

Мнение от DaRvOtO »

Fallen_angel : по тази логина защо те са водени за най добрите? И защо като минеш 150 (350) к точки може всеки да те напада? Щом може човек с 2 мил точки да те нападне даи поне смс-ите да изчезнат . Така и него ще го е страх от теб дори и да имаш малка флота.

Да се изравнят Силите . Аи казваш онзи да имал звезди да ти ги прати до кат си на савен ти нямаш ли звезди бе? както в вселена 1 се оплакват че каос,неро/юда летят по тях с звезди . Ми и ти лети по тях с звезди някой да те е спрял ?
Последна промяна от DaRvOtO на чет яну 11, 2007 10:22 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Предложения”