Относно битките

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
xaxaxa
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср ное 23, 2005 6:17 pm
Контакти:

Мнение от xaxaxa »

Какво ще кажете всеки кораб да има определен процент шанс да избегне вражеска атака?
Скаутите като най-бързи и маневрени ще имат 10% да избегнат щетите нанесени от противника.
Изтребителите, любимите кораби на пиратите, също са способни на избягващи маневри, но са по-бавни и затова процентът при тях да е 8.
Кръстосвачите, най-готините кораби, да имат ......... също 8%.
Бойните ......................................................................... 6% защото са грозни :P
Унитата за толкова дебели, че въобще нямат нужда да избягват атаки - процент 2.
Сега относно "уникалните кораби"-спийдъра и мегатона. Според мен спийдърите трябва да има също 8 %, а мегатоните съшо 6%.
Сега обаче като се сетя системата май не смяташе силата приложена срещу отделен кораб, а срещу цялата група и ако такъв е случая да се смята процента за цялата група.
Сега, за да се балансира цялата бъркотия предлагам за всички скаути процентът на избягване да се намалява с 1 на всеки 10 000 скаута. За полевителите да се намалява също с 1% на всеки 5000 кораба, за кръстосвачите да се намалява с 1% на всеки 1500 кораба. За бойните цифрата да бъде 1300 кораба, а пък на унитата да не им се намалява процента. Нека процентът при спийдърите намалява с 1 за всеки 1500 такива, а при мегатоните за всеки 1000 такива!
МОЛЯ да се гласува за цялостната идея, а не да се коментират цифрите. Те могат да се поправят по-всяко време.
Все си мисля, че подобно предложение ще помогне на играта да стане по-реалистична (не може корабите да се седят на едно място и да се правят, че им харесва да ги стрелят). От друга страна хората ще започнат да правят кораби често забравяни след около има-няма месец от започването на рунда, подкрепява се строежа на различни по вид флоти и да се избегнат еднородните войски.
Освен това представете си колко интересни ще бъдат битките. Няма да има вече 100% сигурност за победа. С три избягвания на атаки и едната войска може да обърне битката в своя полза. Някои може да възроптаят срещу такава радикална промяна, но аз съм на мнение, че на играта и трябва нещо свежо и оригинално!
П.П. Ох, по дяволите, обърках анкетата, ако някой мод да я оправи. Всички, които са съгласни с предложението нека напишат Да в отговора си.
Последна промяна от xaxaxa на съб яну 06, 2007 5:14 pm, променено общо 1 път.
[color=#FF0000]Nil Mortifi, Sine Lucre[/color]
Потребителски аватар
xaxaxa
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср ное 23, 2005 6:17 pm
Контакти:

Мнение от xaxaxa »

Съжалям за двойния пост ама може ли всеки да Напише защо не му харесва предложението вместо да се трупат само празни гласове. Не е толкова трудно бе хора. Два реда искам не повече.
[color=#FF0000]Nil Mortifi, Sine Lucre[/color]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Спийдъра тряя да има повече от скаута - по-бърз е
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
Jubei
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб мар 04, 2006 5:55 pm
Контакти:

Мнение от Jubei »

Не,знам струва ми се по-скоро излишно ...
Свежа и оригинална в някаква степен играта според мен вече е .
Постоянното добавяне не е гаранция за развитие .
[b][i]Когато вятър в нощите нахлува, струйва се дъждът. Когато дъжд пропива мрака нощен, сипва се снегът..."[/b][/i]
[b]Из "Диалог за нищетата" от Яманое Но Окура[/b]
TeRMiNaTe
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср авг 16, 2006 1:25 pm
Контакти:

Мнение от TeRMiNaTe »

Това предложение изобщо защо го пускаш като нямаш отговор да в анкетата... :c018:
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
clkstar

Мнение от clkstar »

И аз също съм си мислил по тая тема,и съм твърдо ЗА , ама се съмнявам да стане ;(
HomeAlone

Мнение от HomeAlone »

Хвала на безмислените предложения :a046:

То всичко да земе да стане като ЗНС на % (няма да коментирам че скаута е 3-ти по скорост)! Че за какво ми е калкулатор за битките като незнам дали неска не ми е ден и с 1000 бойни няма да мога да бия 1000 кръста, само защото първите 3 рунда защитника ми избягва атаките и после дори ме бие! Мисля че екипа на играта е направил най-доброто поне по тази точка на играта :)
Отговори

Върни се в “Предложения”