9.01.2007 г. Брой 137
Вселена 3
Днес се видя че имало „пилот” в самолета на Трета Вселена. Няколко играча бяха наказани за експлоатиране на бъг. А именно:
KrEAToR
biohazard
RoYaL
Shinigami
Ще се радват на играта в Трета отново след новогодишните празници на 2008г.
Интересно при някои от тях е, че те бяха наказвани и преди по същата причина. Едно е сигурно, че докато администрацията не се заеме и оправи така нашумелия бъг с удвояване на ресурс, все ще се намират хитреци, които да се възползват от това!
Вместо "Запознаваме ви с...."
skorpionbg
[quote=""skorpionbg""]
Едва ли за аудиторията ще е интересно кой е и какво представлява Скорпионбг.
Играта е феноменална и поради причината, че копира реалния живот, с всичките му взаимоотношения(тая дума ми е трудна за изписване ), политика, дипломация, лични контакти. Какво ми даде БФ? На този въпрос искам да ти отговоря: БФ ме запозна с едно безценно същество за мен - Хелскрийм/Фрея или иначе казано Мими. Отделно от това, имах възможноста да се запозная и да контактувам с адски много хора. Хора, които по един или друг начин повярваха в мен, и в които аз повярвах. Това са всички от съюза ми -АНСР, това са Диос, Каос, Неровците..да не ги изброявам всички, че ще пропусна някой. Както и в живота се случва, преживях и някое друго предателство...
Искаш да знаеш за моето чудо? Искам да няма болести, това е единственото нещо, което искам
Приятен ден и успех с вестника! [/quote]
Празнуваме с вас
Днес празнуваме с Malkia.Целият екип на Bulfleet Daily му честити реождения ден и му пожелава много радости и успехи в и извън булфа!
Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК