BulfleetDaily 09.01.2007 Брой 136-извънреден

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Serial_H
Майор (Major)
Регистриран: вт окт 04, 2005 11:46 am
Контакти:

Мнение от Serial_H »

9.01.2007 г. Брой 136-извънреден

Статия за Bulfleet Daily
Автор Serial_H

Привет на всички четящи ме. Всъщност формално и материално аз не съществувам. Няма ме на хартия, почти никой не отваря архивите ми, гледат ми новият брой по случайност, дори и кой да се заяжда няма ...
Какво всъщност съм аз? Официален орган на Bulfleet екипа? Надали ... Жълта клюкарска евтинийка - съвсем не ... Защо съществувам, в крайна сметка, трябва ли да продължавам да мъча реалните хора, които ме създават всеки божи ден наново, да изсмукват от незнайни източници новини и материали?

Говоря си тази нощ с главния редактор, която ми се оплака, че дейлото не върви. Все по трудно става да се пише, обезверена е, чувства се изхабена ... За капак на това дойде и срива на форума, когато повече от 30 безсънни нощи и отидоха ей-така, на вятъра. Говорим за часове - време, което е могло да бъде отделено на спорт, алкохол, забавления, приятели, приятелки, съпрузи, съпруги, деца ...

Мераклии за епизодични прояви, за лаф-моабет, за задявки - има достатъчно, но за сериозна работа - никой. Н-И-К-О-Й! Излишно ли е това търсене на новинари? Надявам се да не е. И преди някой да се засили да споделя колко е добро дейлито и как бивало и ставало и прочие неискрености, да помисли, ако наистина толкова не може без него - дали пък да не помогне по с нещичко, по някакъв начин?

От друга страна критиките са, както винаги, добре дошли! По-важното е да са искрени, отколкото премерени или градивни. Най-лесно осъществимото е, има традиции в това отношение, надявам се да се продължат.

Довиждане на всички присъстващи със ВИК "Сигнал":

Довиждане, Довиждане
Предпоследната сричка е ДА
Довиждане, Довиждане
Но последната сричка е НЕ

...

Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с редактора

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
Последна промяна от Serial_H на вт яну 09, 2007 11:29 am, променено общо 1 път.
[color=red][b][url=http://assenoff.net/]Моят блог[/url][/b][/color]
[url=http://www.spreadfirefox.com/?q=affiliates&id=70994&t=1]Get Firefox - The TRUE Browser![/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”