BulfleetDaily 08.01.2007 Брой 135

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

8.01.2007 г. Брой 135

Вселена 1

[quote="Bulfleet""]
Скъпи ХХХ,

От 5. Януари до 14. Януари играта във Вселена 1 е спряна и се приемат регистрации за новия рунд.
Новият рунд ще започне в 21:00 часа на 14. Януари. Няма нужда да регистрирате нов акаунт, ще можете да изберете своята раса веднага след старта на играта!

Очакваме ви на 14. Януари вечерта! [/quote]

Вселена 3

В днешния брой ще ви запознаем с намеренията на водещите играчи относно участието им в новия рунд на Първа Вселена. Също така ще разберете и тяхното мнение за нововъведенията в Трета Вселена:
noxiz написа: Чудя се, но не смятам да играя, за мен и за някои други хора тя има славата на вселена, в която бъгването е нещо обичайно, защото просто някои хора не желаят да накажат свои приятели. Тук в Трета ми харесва и ще продължа да играя.
Scofield написа: Да ще играя, може би последен рунд и след това ще си дам почивка, защото най-после си пуснах нет, преди играех от зала и ще видя докъде ще стигна ;) дам промените са си ехтра само доста бъгове стават с пиратщината
KrEAToR написа: Все още не знам дали ще играя в Първа, защото пак се започна с училище и едвам ми остава време да играя в Трета. Колкото до обновленията, много ми харесват - големи куриози стават с астероидите. Но който не чете няма да успее с тях
taz написа: Не мисля да се регвам, и тука ми стига. Не може човек да се побърква от булф, я. Новите полети да, харесват ми. За скаутите все още не зная, но ще са нужни след месец - два доста... Бомбандировачът пак ще остане спорен, защото защитата е ефективна само за началото на играта. Протекцията малко разглезва хората ми се струва.
commando написа: Играех и в трите! Във Втора малко несериозно, но.....
Като гледам как се толерират бъгващите играчи тук, мисля да се отказвам от първа, а може би и от трета! Слава богу, наказаха един, та има светлинка в тунела, но все пак си мисля, че твърде дълго го оставиха да си развява байрака, и другите от неговия съюз правят същото (или поне някои от тях ), та не е много сигурно дали и до кога ще играя изобщо!!!
Нововъведенията в трета не са лоши, но това че рециклаторите искат газ за полет не ми харесва.
Сега не се усеща, но ако трябва да пратиш 900 или 1000 рецки.........доста ресурс ще иска! Да не говорим, че ще трябва и на съюзниците да възстановяваш загубите, когато ти помагат с рециклажи. Доста объркано става ми се струва!
Iliana написа:Ами, ако ми остане време, защо не. Причина нямам, ще играя просто за удоволствие. Нововъведенията в Трета вселена са интересни и добри като замисъл и ми е интересно и в Първа Вселена какви нововъведения ще има.
delux написа: Ами по принцип, ако имам времето, което имах до този момент, с удоволствие бих играл, но май през следващите месеци няма да мога, или ако играя, то няма да е толкова пълноценно, колкото до сега. Ами понеже играя във всички вселени тези нововъведения за Трета на мен са си вече стари
TheGodFather написа:Да, ще играя.Разбира се, нововъведенията ми харесват.

Viktoriqangel отново доказва класа

След като се утвърди като един от ключовите играчи на съюз SEYMOUR, Viktoriqangel днес /б.ред. вчера/ за пореден път се доказва. След като тя пое на плещите си целия съюз в трета вселена, тя е решена да изведе съюза до топ класацията. Личният пример винаги е най-добрия и затова тя разгромява един след друг враговете си. Тя става рано, като всеки ден си посреща сейвъна с кафе в ръка. Сондите излизат към близките планети и скоро засичат оставена без надзор вражеска флотилия. Това е флотата на The_Sen7ineL от съюз ARES. Няма и грам колебание, танкерите, а след това и бойната флотилия излита със цел атака. Защитникът закъснява прекалено дълго с логването си в играта и тази негова грешка е наказана. Viktoriqangel го занулява и рециклира за секунди.

ЦитатКоментар на viktoriqangel:
Битката беше трудна, като се има предвид, че противникът си беше развил акаунта с доста голяма флота за точките си и ми отне няколко дни подготовка преди удара. А иначе беше лесна мишена, зарязваше си флотата, трябвало е да очаква такъв завършек. [/quote]

Празнуваме с вас

:p026:

Скъпи freeico,
Екипът на Bulfleet Daily ти пожелава много лични и професионални успехи. Нека играта продължава да ти доставя удоволствието, което ти е доставяла до сега. Нека да си част от нея още не две, а двеста години и да продължаваш да ловиш гадните мултита :ok:
Нека всяка твоя успешна битка в играта се равнява на страхотен момент в живота ти. Нека всяка капка газ върви ръка за ръка с капка щастие в злободневието. Нека всеки пропуснат рециклаж се компенсира с житейски успех.
Обичаме те! Честит рожден ден!

Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с редактора

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
[url=http://nemexia.bg][/url]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”