нов тип кораб

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
ñðàöèìèð

Мнение от ñðàöèìèð »

Имам предложение за нов тип кораб по клас между изтребителя и кръстосвача, по цена по близък до изтребителя. Това да е е унищожител на по големи кораби като кръстосвачи, бойни кораби, мегатони и т.н. Същевременно обаче да е уязвим от скаути и изтребители. По този начин и по слабите играчи ще имат шанс срещу по силни от тях, а пък по силните ще са принудени да поддържат флотове от скаути и изтребители.
amanita
Редник (Private)
Регистриран: вт юли 26, 2005 8:15 pm
Контакти:

Мнение от amanita »

Този кораб е спийдъра :)
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Как така да е по-слаб от кръстосвач пък да бие по кръстосвачи, бойни и дори мегатони ....
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
LISA
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 24, 2005 3:01 pm
Контакти:

Мнение от LISA »

Дошло му е нещо на главата,което има смисъл но трябва да се дообмисли...практически никой не се развива на полеви истребители !!! (може би по структура по слаби за сметка на атаката която да е по мощна) :p040:

ПС: нещо такова дайте акъл
Последна промяна от LISA на пон яну 08, 2007 7:03 pm, променено общо 1 път.
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да МЪЛЧАТ

[i][b][color=#FFFFFF]UniteD Team ForeveR[/color][/b][/i]
ñðàöèìèð

Мнение от ñðàöèìèð »

Напълно съгласен съм с горния пост. Тия неща трябва да се дообмислят. Върти ми се в главата горе долу следния профил, новия тип да е тежко брониран и със специални тежси оръдия за пробиване на броните. За сметка на това е бавен и трудно подвижен и поради това се превръща в лесна мишена за скаутите и изтребителите. Не е казано че трябва да е по силен от кръстосвач, но нещо от сорта на един и половина за кръстосвач, 2 за унищожител, абе нещо в тоя порядък. И понеже ще е по евтин от тия се получава че е по силен.
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Дай параметри и ще говорим пак. Аз разбрах, че искаш нещо подобно на нововъведението за скаута (5х dmg срещу ЗНС).
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
GG_all
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 09, 2006 12:07 am
Контакти:

Мнение от GG_all »

GeNeRaLiSiMuS написа:Цитат(GeNeRaLiSiMuS @ Jan 8 2007, 10:00 PM)
Дай параметри и ще говорим пак. Аз разбрах, че искаш нещо подобно на нововъведението за скаута (5х dmg срещу ЗНС).
то трябва да е така щото иначе ще стане мн кухо кораб с норм структора с мн дмг... :p140:
[b]
[color=#FF0000]
This is 10 % luck,20 % skill,15 % concentrated power of will,
5% pleasure,50 % pain,
And a 100 % reason for playin' the game![/color][/b]
Потребителски аватар
LISA
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 24, 2005 3:01 pm
Контакти:

Мнение от LISA »

Еми хайде де...нали трябва пробвайте се....параметри ! :k058:
Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да МЪЛЧАТ

[i][b][color=#FFFFFF]UniteD Team ForeveR[/color][/b][/i]
Отговори

Върни се в “Предложения”