Атаката на клонираните, KingDi vs Gal4o and K0rni6oN4o

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

KingDi
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 11, 2005 2:15 pm
Контакти:

Мнение от KingDi »

Story by KingDi and Brazil

Атаката на клониранитe

Орбиталната станция на Империята при планета Х. На трона в голямата зала, подпрял глава с едната си ръка и трополейки с пръсти по облегалката за ръце, седи Дърт Вейдър и скучае.

За съжаление повечето съседи са се изпокрили и така е от месеци, въоръжават се като за 4-то пришествие, скрити на сигурно зад мега-йонните щитове (само да пипна оня, който ги измисли) и на него му оставаше само алтернативата да властва над свят от похлупаци.

Изведнъж усети нарушение в Простотията* (да се чете Силата), някой беше дръзнал да свали щитовете на световете си, за да заяви и своето желание за място под слънцето.
Изкуши се да го хване за гъза* (да се чете врата) дистанционно, но бързо подтисна този си порив.

Подробностите и наличностите от флоти са уточнени по старомодния начин, а именно в хода на лежерните разговори между него и новият владетел на света, нарекъл себе си [DarkPortal]. Дърт Вейдър доволно примлясна с устни и след като каза "Нека Простотията бъде с вас!", издаде заповед за атака.

Към основната флота, Дърт Вейдър прибави и малко звезди, ей така, за цвят. Все пак толкова време ги чуваше (отглеждаше - б.пр.) и независимо,че му бяха свидни, в името на "добрите" съседски отношения беше готов да ги жертва.

И такааааа, армията е изпратена, скъпите на сърцето му звезди също. А така им се радваше, от мънички звезденца ги отгледа, но вече порастнаха отдавна и трябваше да покажат какво могат.

Минутите бавно следват нормалния ход на времето. Докато чака, Дърт Вейдър се чуди "Дали Простотията е още с мен?". Замахва небрежно към някой предмет, който от удара болезнено се свива, а след това прихва от смях. "Мдааааа, още е с мен" мисли си нашия герой.

Повтори това упражнение десетина пъти и му омръзна. Замисли се какво друго да прави. Дали да не си изреже ноктите на краката? Мдаааа, това беше една добра идея.

Докладът на генералите го свари седнал на трикрако столче. Беше захвърлил плаща си на една страна, на другата се търкаляха черните пухкави ботуши, които си беше купил като подарък от Дядо Коледа.

Размърда пръсти, раздалечени от розови дунапренени разделители и тъкмо включи светлинния си меч, когато влетя развълнуван ординарец, който в бързината се спъна в прага на вратата, полетя възнак, на път да обърне легена с вода.

Дърт Вейдър с небрежно движение на ръката спря времето за ординареца и той застина залитнал неестествено във въздуха с разкривена физиономия, все пак водата щеше да развали прекрасните пухкави ботуши.

Стана бавно и спокойно издърпа запечатания плик от застиналите ръце на ординареца. Замисли се дали да удуши нещастното същество, но си го остави за после, след като разгледа доклада.

Разкъса плика и ... (Вътрешен източник ни предаде така чакания доклад):

http://store1.data.bg/mirando/Bulfleet/ ... _Gal4o.htm (рециклаж 50 млн.)

Дърт Вейдър внимателно разгледа доклада, захвърли го на пода и започна бавно да се разхожда. Имаше някаква грешка, хмм .... любопитно му беше какво обяснение ще получи, когато се върнат генералите.

Продължи да крачи из залата потънал в мрачни мисли и голями идеи за предстоящите мъчения на командирите на звездите при завръщането им. Не усети кога е отпуснал контрола над ординареца и той се просна върху легена, разперил ръце.

- Изчезвай гадино – изръмжа Дърт Вейдър и остана изненадан от времето за реакция на ординареца.

Часове по-късно. Остатакът от Флотата и звездите влизат в обхват за видеоконферентна връзка.

Точно както очакваше, никой нищо не му каза, всички генерли виновно бяха навели глави и гледаха като Гупи* (тропическа порода риба от планетата, наивно наречена в миналото, Земя).

- И сега какво? – изръмжа Дърт Вейдър. - Аз ви пращам на бой, а вие на секс го обръщате!

Последва мъчителна пауза.

- Ще получите още една мисия, гледайте да се повтори!

След което се оттегли в покоите си.

Ден по-късно Дърт Вейдър беше побеснял като тазманииски дявол след като получи леко видоизменен като количества и състав на флотите, но по същество същия доклад.

http://store1.data.bg/mirando/Bulfleet/ ... i6oN4o.htm (рециклаж 28 млн.)

- Ужас, тия подиграват ли ми се! Поне да беше ясно коя е мъжката и коя женската звезда! Ами ако пратя повече какво? Със звезден детски футболен отбор ли ще се върнат?

- На това безочие ще туря край, ще летите към системата Пагуба!

http://store1.data.bg/mirando/Bulfleet/ ... Lennon.htm

Така бе сложен края на цялата зловеща флотилия повече известна с бойните си подвизи от колкото с похотливи изцепки в стил Дон Хуан ди БеГо.
Тук е момента в който акаунта KingDi ще престане да съществува, ако някъде се види тоз акаунт, не ще да бъда аз.

За първата битка бях на 158к реални точки (истински). За втората битка бях на 123к не знам колко реални (Хера ще каже). За третата битка бях със 78к.

Здраве и успехи желая на всички познати и недотам познати играчи в живота и следващите рундове (ако играят).
Благодаря на всички, които са ми помагали по един или друг начин.

п.с.
1. След рестарта, поради престоящите промени по играта, никой няма може да повтори този сценарии с клонирането на звездите.
2. Всички участници в битките са били наясно за изхода от битките, т.е. за появата на този бъг и не следва да бъдат овъзмездявани по някакъв начин (детмач е все пак)
3. Това е игра, забавлявайте се.

KingDi
Последна промяна от KingDi на пет яну 05, 2007 6:51 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Славен край за достоен боец! За мен бе чест, да сме съюзници!
Последна промяна от Kashmir на чет яну 04, 2007 5:50 pm, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
K0rni6oN4o
Редник (Private)
Регистриран: пет дек 01, 2006 2:04 pm
Контакти:

Мнение от K0rni6oN4o »

за мен беше чест :) :ok:
Потребителски аватар
viko_misira
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 7:54 pm
Контакти:

Мнение от viko_misira »

И в двете битки +1 знс втория рунд
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Велико битки, от велик боец. Чест беше и за мен да сме съюзници, и приятели.
Потребителски аватар
viktoriqangel
Редник (Private)
Регистриран: пет сеп 01, 2006 7:51 am
Контакти:

Мнение от viktoriqangel »

Невероятна история изпълнена с чувство за хумор :a042: За мен този рунд беше първи и беше изклюителен и несъмнено ще го запомня и свързам с приятелите от съюз BOP и разбира се King Di, който ми помагаше и като гид в първите ми стъпки в играта преди още да бъдем съюзници. Един неверояен играч показващ класа и достойнство !!!!
SEYMOUR TEAM

Ако не можеш да кажеш нещо хубаво /или умно /, по - добре не казвай нищо...
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

мхм и много подходящо заглавие-клонираните атакуват аз бих казал по скоро дублираните атакуват :p040:
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Хаха, абе не знам за вас, ама аз се съдрах от смях още по средата.

Страшен разказ ;) .
И битките си ги бива, чакаме 3-тата с плазмите :>
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
T-J
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 30, 2006 4:01 pm
Контакти:

Мнение от T-J »

За мен беше чест да бъдем в един съюз( до едно време де :) )
Успехи занапред!

Редакция amnesty:

Рунда свърши, моля публикувайте битките от детмача тук
Последна промяна от T-J на вт яну 09, 2007 9:13 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”