Така аиде и аз да се изкажа, само да внимавам да не правя провописни грешки че кат гледам много скандалджии и ще отнеса пак критиките.
Та така искам да кажа ,че не подкрепям предателството ама тва да си оставиш флотата на планетата си е пълна простотия и никаде не е изключено някои и от съюза да те удари предполагам ,че предателите не са един или двама но като си правиш сеичето на флотата предатели, непредатели няма кои да те удари.
пп.а за израза с ****** живеем в "свободна държава" никои не те задължава да четеш форумите или да играеш играта.
Редакция amnesty: прав си, но си има правила!
Няма място за предателите ни в гърдите
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- viko_misira
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 26, 2006 7:54 pm
- Контакти:
Последна промяна от viko_misira на вт яну 09, 2007 10:20 pm, променено общо 1 път.
- 3idjn7
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юни 26, 2006 7:30 am
- Контакти:
Незнам, ма за мен това е най-лошата постъпка към един играч ... да бъде предаден от човек на който "уж" може да се има доверие, съюзник с който играя заедно ... а той дори напуснал съюза ... ами можеше най-нагло да си го удари докато е в съюза ... ахахаха.
Много добра намеса на съюза.
Ето това е жив пример за СЪЮЗ и за добри приятели и съюзници ЕВАЛАТА
А сепо може най-засрамен или да се скрие някъде и да не си показва носът или да се истрие ...
Много добра намеса на съюза.
Ето това е жив пример за СЪЮЗ и за добри приятели и съюзници ЕВАЛАТА
А сепо може най-засрамен или да се скрие някъде и да не си показва носът или да се истрие ...
Мойте извинения Рейдане ама да земеш да почетеш ли малко ? още във ВТОРИЯ пост съм показал как вдигам по-голямата част от рециклажа и след това е доставен на Martinio718.reidan написа:QUOTE(reidan @ Jan 7 2007, 09:58 PM)
Добре даите да погледнем реално на нещата . Значи сеепо удря човек от неговия саиюз и от там се почва сеепо предател и не знам си какво , и странно но веднага и сеепо е ударен .Ми на сеепо на мястото бих си пазил флотата повече от всякога ама не незнаино защо я е зарязал .Поне да бяте исчакали ден два седмица по щях да ви поварвам .Явно двамата играчи просто са решили да се откажат и тук био мисли расказа за предателя за да стане по интересно . Не напразно казах че сеепо е герои щото на него се е паднало да бъде черната офца а не му е лесно да го имат другите за предател .Браво био гениялен си напълни ли гушата доста рециклаш е паднало .Бягаи го раскажи това на някое малко дете може и да ти повярва
Колкото до правописа ти не ме засяга много ам като видяха как си написал БЪЛГАРСКИ и паднах от дивана
Последна промяна от KrE@ToR на пон яну 08, 2007 4:56 pm, променено общо 1 път.