Капитан Шинигами се изправи в койката си....неговия верен приятел се наложи 3 пъти да го бута преди да успее да го събуди.Капитана знаеше какво следва - лодките с чистачи от близо 2 часа плаваха към противника под прикритието на нощта, а от него се искаше единствено да нанесе удара по вражеската флота.С дни върху кораба му не беше падала дневна светлина от постоянните опити на врага да засече ударната мощ на пиратската флотилия.Капитана не можеше да търпи подобно нещо.Той даде заповедта и след малко повече от 30 минути врага бе брутално разгромен и размазан в съня си.Лодките с чистачи пристигнаха малко след това и за битката напомняха само изгорелите дървета и хамаци...
Shinigami написа:1-во бях поканен в съюз в който да се бием с/у румънците... Какво по дяволите? Отказах, каква е тая работа цялата вселена с/у тях... Влизам си 1 път и те тоз дет са го резнах ма спайнал 5-6 пъти... Ай б*л съм го не ми пука... След 1 час хоп влизам в ацц-то 40-50 спая от него и още 5-6 от негов съотборник... аааа нема я бъде тая. На няколко пъти му пращах лс-та на английски, че почва да ме дразни и т.н. ... Прочиташе без да отговаря... Еми аз не чаках отговор ами направо си действах... Бой по каската.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]