Войни, НАП, алианси... тук сте вие!

За всякакви предложения към играта и форума. Временно е включена опцията за премодериране. Тоест преди да се появи преложението Ви, ще мине през одобрение на модератор.
Потребителски аватар
Ridin
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 04, 2007 5:26 pm
Контакти:

Мнение от Ridin »

Аз предлагам за всяка атака срещу играчсфлота над 300 кръста да се дават по 5 нанокредита
HeavyMetal forever,ако някой има нещо против нека сподели флотата си!
Потребителски аватар
MoRaThaLL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 30, 2006 9:15 am
Контакти:

Мнение от MoRaThaLL »

Re-Up написа:Цитат(Re-Up @ Jan 5 2007, 04:54 PM)
Аз предлагам за всяка атака срещу играчсфлота над 300 кръста да се дават по 5 нанокредита
Това сериозно ли го мислиш? Ти добре ли си? Днес не мислиш ли, че прекали със спама?
Потребителски аватар
Gru4avio
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 08, 2005 11:03 pm
Контакти:

Мнение от Gru4avio »

И какво ми пречи да обяви война на почти всички съюзи или в момента на съюз в който съм си набелязъл цел за да не получи смс и като го удара да я махна войната
Потребителски аватар
small_elf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:45 pm
Контакти:

Мнение от small_elf »

Мали дойде ми жестока идея!

Войната да е битка за награда.
Дипломати от два съюза се наговарят да започнат война и си наговарят да заложат по една огромна сума (направо космическа) в Галактическа каса - нова институция отговаряща за военните влогове и подобни въпроси.След това почват войната и по време на тази война през определени периоди се внася сума ,която да е също доста голяма, в Галактическата каса.По време на войната ще се осмисли и алианса ,защото твоите съюзници ще правят набези на враговете ти и ти ще имаш защита от случайни атаки (съюзниците ти ще осигуряват защита) , а враговете ти ще бъдат атакувани допълнително от съюзниците.Войната продължава докато едната страна не обяви капитулация и не се предаде на другата ,но другата страна може да откаже капитулацията и да продължи войната докато другата страна вече не може да си плаща военния влог , тогава се получава тотална капитулация и тогава освен че взима заложената и внесената сума ,спечелилия ще получава и огромни репарации от загубилите.Ако обаче приеме капитулацията пак ще вземе основния военен влог и последвалите влогове ,но ще приеме по-малки репарации.
Има още работи за доизбарване обаче.
Ай ем бак!
martix
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед фев 13, 2005 3:03 am
Контакти:

Мнение от martix »

Тая тема ми се струва излишна вече.
[code]How come when I talk dirty to a girl its sexual harrassment, but when a girl talks dirty to me its $3.95 a minute?[/code]
Потребителски аватар
small_elf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:45 pm
Контакти:

Мнение от small_elf »

Недей така.От тая тема бликат какви ли не "гениални идеи".
Ай ем бак!
to4ilimonada
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 15, 2007 9:30 am
Контакти:

Мнение от to4ilimonada »

това предложение за бомберите ще е маниа да деиства не само в войните между съюзите но и в
обикновенните битки с други играчи с които не сме в война :b030:
X-Way
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 26, 2006 10:35 am
Контакти:

Мнение от X-Way »

Предложението ми е следното когато определяш политиката към даден съюз да можеш да слагаш само война и алианс . когато примерно съюз "А" обеви алианс на съюз "Б" и съюз "Б" обеви алианс на съюз "А" между съюзите да става НАП . Така щом двата съюза са с добри заимотношения между тях ще има НАП и няма да могат да се нападат . ако един от съюзите махне алианса то НАП-а се разваля и те могат да се атакуват
Отговори

Върни се в “Предложения”