За астероидите
- `Raziel`
- Майор (Major)
- Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
- Контакти:
Лорде не, че играта е много реалстична но в реалният живот астероидите са тела изградени от газове-предимно точно за това е логично да дават само газ...плюс това ако дават и кристал и метал аз отказвам от флота само рециклатори и цял рунд ще гоня астероиди много лесно ще стане 
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
ЦитатАстероиди и комети. Произход на телата в Слънчевата система
Точното определяне на химическия състав на планетните атмосфери и техните повърхности е извършено от космически апарати на Венера, Луната и Марс. На останалите планети от слънчевата система химичния състав е определен чрез спектрален анализ. Планетите от земната група и планетите гиганти се различават по химичен състав. Атмосферите на планетите гиганти се състоят от леки елементи Н и Не и молекули като метан и CO2, докато планетите от земнатата група са богати на по-тежки елементи.................................
Първото поколение звезди са били бедни на тежки елементи, но те обогатяват междузвездната среда на тежки елементи като С, О, Si, Fe, които са продукт на термоядрените реакции в звездните ядра на масивните звезди. [/quote]
Кво викаш ?
Точното определяне на химическия състав на планетните атмосфери и техните повърхности е извършено от космически апарати на Венера, Луната и Марс. На останалите планети от слънчевата система химичния състав е определен чрез спектрален анализ. Планетите от земната група и планетите гиганти се различават по химичен състав. Атмосферите на планетите гиганти се състоят от леки елементи Н и Не и молекули като метан и CO2, докато планетите от земнатата група са богати на по-тежки елементи.................................
Първото поколение звезди са били бедни на тежки елементи, но те обогатяват междузвездната среда на тежки елементи като С, О, Si, Fe, които са продукт на термоядрените реакции в звездните ядра на масивните звезди. [/quote]
Кво викаш ?
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
Не става ... иначе всички ще гонят астероиди и никой няма да гони каси. Идеята на играта не е играчите срещу астероидите. Затова се отказах и от НПЦ планети - щеше да бъде играчите срещу Булфлийт.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб
Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.
death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
- LorD DemoniC
- Майор (Major)
- Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
- Контакти:
Ем че вече 10-и ден тъй е в харда ... Така се усрахте тоя рунд , че едва ли има на къде повече ... и няма да си го признаеш никога ... Няма да ти споменавам имена , но повече от половината ти "персонал" смята , че се издънили на МАКС тоя рунд в харда ....xepa написа:Цитат(xepa @ Dec 1 2006, 12:05 PM)
Не става ... иначе всички ще гонят астероиди и никой няма да гони каси. Идеята на играта не е играчите срещу астероидите.
Всичко натъпкано в 1-ва тук таме в 2-ра и 5-6 човека в 3-та галактики... За какво са 5 ? Чакате наплив от азия ли ?
Половината ми съюз (хора играли във рундове 1-2-3 на Вселена 1 и рунд 1 на Вселена 2 ) се изтри като видя каква деЦка площатка е сървъра Hardcore ... аз пускам мод ... може пак да стане вечен ...
Остава да им пуснете транспорта и СМС известяването и става SOFTCORE ...
-
deity
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
- Контакти:
LorD DemoniC написа:Цитат(LorD DemoniC @ Dec 1 2006, 06:03 PM)
Ем че вече 10-и ден тъй е в харда ... Така се усрахте тоя рунд , че едва ли има на къде повече ... и няма да си го признаеш никога ... Няма да ти споменавам имена , но повече от половината ти "персонал" смята , че се издънили на МАКС тоя рунд в харда ....
Всичко натъпкано в 1-ва тук таме в 2-ра и 5-6 човека в 3-та галактики... За какво са 5 ? Чакате наплив от азия ли ?
Половината ми съюз (хора играли във рундове 1-2-3 на Вселена 1 и рунд 1 на Вселена 2 ) се изтри като видя каква деЦка площатка е сървъра Hardcore ... аз пускам мод ... може пак да стане вечен ...
Остава да им пуснете транспорта и СМС известяването и става SOFTCORE ...
И ти и персонала ми сте свободни да напуснете и играта и форума. И се забърши малко, че целия ми монитор потече от лиги от толкоз плюене.
[color=#FFCC00][b]