[ StarDragon ]HeBeHa1111 vs [Sacred ]Velveta

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Narayan написа:QUOTE(Narayan @ Nov 29 2006, 06:48 PM)
Да играта е виновна, че са я ударили... Като има някой с по-голяма флота от тебе в твойта с-ма и да не се пазиш както трябва...
Респект към нападателя :ok:
Както казах, знам че не се е показало нищо при рефреша. Сега това че флотата и е седяла в система с по - силна противникова флота си е нейна грешка. Обаче познавам мацката, бързо ще се възстанови :) Иначе за нападателката и за битката мога да кажа само поздрави.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Както беше казано - това не беше целия флот. А и може да споменеш предишните опити да атакуваш и какво се е случило тогава. Първи рунд й е на момичето и се справя много добре. И аз съм имал случаи да зануля човек без да ми види атаката, на Опера мисля, че беше. Иначе, че не е вдигнала флота ако няма да се зомбира пред компа си е нейна грешка.
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Никой не отрича, че като за първи рунд се справя задоволително - факт е обаче, че не е предпазлива. Флотата и беше малко по-голяма от видяното тук. Самият аз и счупих около 20 кръста дни преди това. Не бива да омаловажаваме и факта, че битката не е стандартна - малко са тези, които нападат без да мислят за печалби, загуба и дали изобщо ще се възстановчт след това, което прави чест на vilio. Успех на момичето в бъдеще и поздравления, че харесва Lacuna Coil :)
Последна промяна от Kashmir на чет ное 30, 2006 4:33 pm, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”