DarkPortal & МорскиВълк

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

mmilchev
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 12, 2006 4:44 pm
Контакти:

Мнение от mmilchev »

Ето ни пак.
История.....колкото искаш.
Карам направо.
След като посрещнах metropolix и останах с няколко унищожители /и част от рециклажа / събрах ресурс и пуснах ЗНС.Пуснах след това и още унищожители.
И сега....
Сряда сутрин е.Звездата е на 3:200:6
metropolix е вътре и след сонди от Gal4o тръгва първата атака. metropolix само гледа-явно звездите му не бяха в близост до тези кординати.Преди удара на ЗНС тръгва Gal4o.Удар-нищо.Планетата е цяла.
ЗНС се връща и тръгва отново.Отново Gal4o е пред звездата.Удар-пак нищо.Планетата е пак цяла.
Един ден почивка.
Петък е.Сутринта след коти си изпихме кафето с Gal4o ,ришехме пак да пробваме така любимият ни приятел metropolix.Пускам сонди и тръгвам.Gal4o е готов и чака да настане момента.Около 1 час преди удара metropolix пуска мод / явно се досеща от къде духа вятъра /.Gal4o не може да тръгне.Чудиме се какво да направими-да върнеме или да остовиме атаката. ivo_ ни дава надежда-да рискуваме, и обещава , че ако стане нещо - ще помага с каквото може.БЛАГОДАРЯ ТИ ivo_ за куража.И следва ужасен за metropolix удар.

http://darkportal-mmilchev.hit.bg/bericht.htm

На тези кординати имаше Корабостроителница поне 12-ниво и Тертети поне 2-ро ниво
ИЗВИНЯВАМЕ СЕ !!!

П.С.
metropolix - можеш да почнеш в Трета-днес е растарта :P
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Определено не му върви на момчето напоследък :c022: явно си е създал доста силни врагове и напоследък доста загуби претърпя, чудя се дали ще има сили да отвърне на удара
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Браво :k018: добре свалена планета :ok: за първи път виждам такова нещо :lol:
KingDi
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 11, 2005 2:15 pm
Контакти:

Мнение от KingDi »

Първо: Поздравления за смелостта да нападате незащитената планета.
Второ: Чудя се колко от смелостта Ви ще остане довечера когато ви напънат моите и неговите звезди?

п.с. номер 1: риторично питам, не ми отговаряйте, ще разбера още довечера
п.с. номер 2: към mmilchev: имам 600 рециклатора за претопяване, т.е. няма да си ми по-зелен от тревата за дълго
mmilchev
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmilchev »

Веднага ти отговарям KingDi
Смелостта НИ е точно толкова-колкото твмоята когато ме нападна 2 пъти с твоите ЗНС
Първо:единият път през ноща-на НЕЗАЩИТЕНА ПЛАНЕТА
Второ:вторият път когато нападах metropolix-на НЕЗАЩИТЕНА ПЛАНЕТА

и Gal4o нападна-на НЕЗАЩИТЕНА ПЛАНЕТА

СПОМНЯШ ЛИ СИ
а ти недей да мърдаш с точките-всички те видяхме как мина 150 000 точки една седмица преди
рестарта :ok:
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

KingDi написа:Цитат(KingDi @ Dec 1 2006, 11:14 AM)
Второ: Чудя се колко от смелостта Ви ще остане довечера когато ви напънат моите и неговите звезди?
п.с. номер 1: риторично питам, не ми отговаряйте, ще разбера още довечера
п.с. номер 2: към mmilchev: имам 600 рециклатора за претопяване, т.е. няма да си ми по-зелен от тревата за дълго
Искам и аз,искам и аз ,аре де кралю икам и аз ЗНСта що се ги връщас като ме нападаш ?
Аре довечера ги прати на 2:456:1 плс :c018:

Иначе поздравявам нападателя за смелостта :bravo:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Вероника написа:Цитат(Вероника @ Dec 1 2006, 11:43 AM)
Един въпрос и от мен ?
Коя смелост? Разбирам флотата на Метрополикс да беше там и той да го занули да. И аз щях да го поздравя. Ама това да свалиш една планета на която няма нищо ... е ми то това е голяма смелост :bravo:
Ми да е закарал , имал е поне час и нещо на разположение ттва че е набил мод не го оправдава .
БФ АЛКОХОЛИК
mmilchev
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от mmilchev »

Вероника написа:QUOTE(Вероника @ Dec 1 2006, 11:43 AM)
Един въпрос и от мен ?
Коя смелост? Разбирам флотата на Метрополикс да беше там и той да го занули да. И аз щях да го поздравя. Ама това да свалиш една планета на която няма нищо ... е ми то това е голяма смелост :bravo:

Точно така Вероника.
Както пише cuf-да е престационирал.
Пусна мод-можеше да престационира през това време.Още повече , че два дни не му хванах флотата къде е.Аз нямах представа какво прави и какво ще има там.Но оставих атаката.Което много ме радва.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”