Поредния край на Четвъртия Смях

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Седял си наш феаротчо, чоплил си носа и гледкал из галактиките къде да се изнесе, че да не го бият много по канчето и след дълго и мъчително мъдруване си избрал 5та галактика да бъде новия му сравнително безопасен дом. Речено - сторено. Настанил се там Баш Ветеран феаротчо, видял, че засега няма кой да го бие по главицата и да му прави ръбчета, изправил гребена, покачулил се като петел на бунище върху планетката си и изкукуригал следния Хит на Сезона:

Първи Фиаротиански договор.

Първият Фиаротиански договор е териоториален и политически договор съгласно,който галактика 5 е официално обявена за територия на четвъртият райх (Да се чете "смях" Бел. ред.)!

Военно-териториални клаузи:

1:Забранява се всяко териториално нахлуване на чужди(не съюзнически) сили от система 1 до система 500!Наказанието е безпрецедентно унищожение! (Да се разбира гъделичкане до смърт и уморяване от смях Бел. ред.)

2:Налага се галактическа демилитаризирана зона!Всяко струпване на вражески кораби с огнева мощ над 100 000 подлежи на унищожение! (Няма как - корабите на другите много лошо го бият и правят ръбчета по главата Бел. ред.)

3:Налага се териториална клауза според,която никой играч няма право да построи своя колония между система 1 и система 500 без разрешение от фюрера! (Буахахахахахахаха!!! Баш Ветеран Император Фюрер Главен Готвач феаротчо - накратко БВИФГГф по прякор Яката работа - не че го пита някой, ама явно си вярва детето...Бел. ред.)

4:Посегателство над въздушното пространство на съюзнически колонии е строго забранено и се наказва с унищожение! (:rofl: :lol: - ама той наистина си вярва!!! Бел. ред.)

5:Неспазването на,която и да е от клаузите на договора е равносилно на обявяването на война! (Леле ужас, леле страх!!! Бел. ред.)

Та така наш БВИФГГф по прякор Яката работа се въодушевил от страшно изглеждащия си ферман и решил да пъне пилешките си кълки пред сговорната дружинка на Purgatory. Настанил се нашия до SmooCki и търкулнал либеничките си по него. Още при първата си атака, разбрал по болезнен начин, че тая работа не е като оная и позорно си вдигнал дънцето на разпраните от зли кучета гащурки, качил се на единствената си оцеляла звздичка и с подсмърчане "Вие ще видите... Аз като порастна..." и заканително размахване на пръстче заминал да си лепи лепенки по нахапаното дупе. Минало малко време, БВИФГГф по прякор Яката работа пак позагладил косъма и решил да си опита късмета с direktor. Намърдал се до него и пак старата песен на нов глас. Търкулнал динчетата, те се оказали дефектни и неработещи, а в това време Purgatory му крояли вече новата шапка - старата останала нейде по трънките при бягството от планетата на SmooCki. Първия опит за хващане на кацащия бостан на БВИФГГф по прякор Яката работа се оказал неуспешен. В резултат на това, БВИФГГф по прякор Яката работа вече се хептен си повярвал и се помислил за безсмъртен. Юрнал си пак корабчетата по direktor, те пак се оказали дефектни, но новата акция на Purgatory била доста по-масова и много по-добре организирана. В крайна сметка, две от литналите 5 флоти направили черепчето на горкия БВИФГГф по прякор Яката работа да изглежда като паветата пред парламента пролетно време - ръбче до ръбче. Очертава се тенденция БВИФГГф по прякор Яката работа да влезе в подобаващата му роля на основен донор на Purgatory. Според все още непотвърдена информация, БВИФГГф по прякор Яката работа е получил вече сметките си за ток, вода, ТЕЦ, телефон и наем за заеманите от него координати, а също така му била наложена и глоба за самоуправство в чужда собственост.

За протокола - ето ви малко документални кадри от шамарената фабрика, в която се е набутал БВИФГГф по прякор Яката работа Nightmare vs. Fearoth и последвалото хоро с кубинки по главата на БВИФГГф по прякор Яката работа, изиграно от стария му приятел SmooCki.

Дали БВИФГГф по прякор Яката работа ще се вразуми и ще си седне на съдраните за пореден път панталонки или отново ще тръгне да трупа флотец с цел спонсориране на младите летци из вселената - времето ще покаже. Публиката очаква още смях по ветерански.

За вас предаде:
kaos
Последна промяна от MartinNosovich на чет ное 30, 2006 5:28 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
100jan
Майор (Major)
Регистриран: пон дек 26, 2005 1:06 pm
Контакти:

Мнение от 100jan »

Бухахахаа! Искам още смешки за ветерани. Тези за блондинките са изтъркани :)
[b]С този бан 100ян вече умее да мълчи на 9 езика! [/b]
Но моите теми пак ще се четат!
Някой още да не е виждал това: [url=http://fastbg.hit.bg/]http://fastbg.hit.bg/[/url] ?
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

нях нях нях нях 23 атаки синхронизирани в 30 сек точно когато каза сайва на Фиър ... странна работа интересно ми е само кой админ в помога ??
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

Момчето си е изпуснало звездите ... Каос малко си гаден обаче ... Би било хубаво с червено вино да полеем случая и мир на праха им ...

Не знам какво е направил на тебе о велики Каос-е господарю на историите и на бУстанЯ , но то поне неговите дини летяха ... май си се налетяха , но това си е негов проблем ...

Темата е изтъкана от подигравка господин Новинаро-модераторо-погален от кака човече ... Изтрий си я сам !

Стояне поне от теб не очакваш да НЕ направиш забележка ... хм
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

Да ве да битката е хубава 1 човек 1 половина бива отнсен ( битките )
Но лично на мене най-ми е интересно как аджеба успяхете да предвидите кога му се връщат ЗнС-тата от сейв и така да направите че по-врене на кацането преди кацането и след него в времеви диапазон 30 сек да ина синхронизирани 23 атаки ... ??? Това или е късмет или замирисва на нещо мн гнило , но сега kaos-че ще излезе с версията колко са били гениални и са предвидили всички ( колкото и да е невъзможно ) или ще кажете че случайно 23 души са си пуснали вс флоти по Фиърот и случайно сте му улучили сейва абе ай сикир така мирише на л***а
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Smoocki

Мнение от Smoocki »

Организацията беше перфекта...както и самата битка.Надявам се завбъдеще да правим падобни.
Преди 12 дена защитника бях аз,тоя път бях нападателя.....мисълта ми е че никога не трябва да смяташ себе си за най-силен ,защотот винаги може да си намериш маистора.

Пожелавам успех на саюзниците ми както и на всички спомогнали за усъщесвяването на битката!!
:oh_kotiooo: :oh_kotiooo: :triunfe:

А и за атаките наистина никой няма пръст в тях....просто добра организация!!
Последна промяна от Smoocki на чет ное 30, 2006 6:09 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
D.Georgiev
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб окт 14, 2006 7:45 am
Контакти:

Мнение от D.Georgiev »

dim4o : значе не са му фанали савена дете мое.

Той беше пуснал малката си флота на атака върху кошмара, и тя 1-вата вечер не сметна правилно пребирането на знс-тата , но на 2-рата вечер е сметнала точно и ето го резултата.

Както казах в по предния форум. Господина с ЗНС-тата няма какво да прави освен :

1-во да мине 150 к точки и да го оставят без планети

2-ро да си направи флота до 149 к точки и да я разбие и пак да си направи и пак да я разбие.
И това стана.

Поздравявам съюз [ Purgatory ] за операцията.

За Господина с знс-тата, дано се научи как се ползват.
Потребителски аватар
FEAROTH
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср авг 17, 2005 8:23 pm
Контакти:

Мнение от FEAROTH »

Господин каос,не мисля,че ви отива на годините да ме плюете така по форумите.Ако имате да ми кажете нещо-знаете начина-виждаме се очи в очи и говорим другото го смятам за ****** плюене.
Аз няма да кажа нищо по ваш адрес защото съм на 17,а вие сте на 30+,а аз имам уважение към по-възрастните от мен.Но ако толкова искате може другата събота преди или след мача да проведем "разгорещена дискусия,където да забравя добрите обноски..."

[b]White Pride World Wide[/b]
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Феарот ше ме извиняваш ама то не беше перчене с тия звезди то не беше показване на доклади как 4 звезди бутат 1 шпионка!Много приказки не е на хубаво!Отлична работа ей такива битки ми поддържат още интереса към играта!Браво
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”