BulfleetDaily 29.11.2006 брой 96

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
AnichkA
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет авг 25, 2006 12:59 pm
Контакти:

Мнение от AnichkA »

29.11.2006 г. Брой 96

Вселена 1

Как бяха свалени едни от последните скаути?

[Еnergie]Tazar –[WestSide]Nedelchev

Материал на Вероника

Скукатата във вселена едно е голяма. Почти нищо ново не се случва на бойното поле. В последно време всеки си копа и краде (и)-тата. Така е и при Tazar. Той от доста време не е пращал флотата си с цел атака. От последната битка над Galata доста и той започва да се оглежда около себе си за нова цел. Преди два дни забелязва Nedelchev, с голяма флота, състояща се главно от скаути заедно с малко бойни и спийдъри. Днес, както винаги, Tazar си влиза рано в играта и решава първо да види въпросния играч със скаутите дали не е забравил нещо. И като получава доклада, веднага засилва флотата си натам - без да мисли много-много за рециклажа, който ще направи. За него моли Юда да му помогне. Голямата бройка кръстове, съпровождани от малко унищожители, доста трудно успяват да се справят със скаутите. Бойните кораби на Nedelchev също дават голям отпор. Разиграва се цели девет рундова битка, в която Tazar понася също значителни загуби, но победата е негова. Аз лично отдавна не съм виждала голяма бройка скаути, но явно все още имало хора които залагат на тях.

ЦитатКоментара на Tazar
Predi dva dena go vidqh 4e ima flota i dnes kato vidqh 4e ne e vlizal ot 5h i 4e flotata mu e na planetata mi stana qsno 4e shte go udarq i... tova e obshto vzeto
[/quote]

Защитникът се е изтрил, след като е видял битката.

[UniteD]HapKoMaH vs [Fireball]stoiko123
Автор Bundy

Враждата започна между Stoiko123 и HapKoMaH.Stoikko123 започва да кани НарКоМаН във Fireball.НарКоМаН естествено отказва и така започва размяна на реплики с не много приятно съдържание.След заканата на НарКоМаН за зануляването на лидера на Fireball лично от него, следва обявяване на война от страна на Fireball срещу UniteD.Войната не бива официално обявена от UniteD,защото не смятат че този съюз може да е достоен враг.
И така НарКоМаН след дълго дебнене на very_spoty,което завършва с неуспех,решава да се откаже за тоя рунд и да се разбие в stoiko123.

HapKoMaH
ЦитатНямам много време за игра в момента играя в 2 вселени и ми е прекалено натоварено.Уни1 привършва а и се издразних на stoiko123,затова реших да приключа рунда като се разбия в него.Бях си намислил да се откажа още преди войната,но исках да напрая 1-2 свестни битки и чак тогава да спра да играя в уни1.[/quote]

Stoiko123
Цитатkuv komentar iskash voinata koqto sme obqvili e zaradi nego a toi che e glupav i nevijda qvno che shte go biq si e negova rabota :) ))) nqma kvo da se komentira mislq che e iskal da pomogne na sauza vi kato se razbiva v men i zanulqva chast ot flotata mi za koeto sum suglasen s nego no tova nqma da mi poprechi da se biq gordo :) ako iskash oshte neshto da znaesh pitai[/quote]

Вселена 2

ЦитатBulfleet
10:49:08

2006-29-11

ОтговориИзтрийДокладвай като обида

Уважаеми играчи,
Днес поради належащи обстоятелства ще се осъществи смяна на интернет доставчика за Вселена 2. Поради това атаките ще бъдат спрени и е възможно да няма сървър за няколко часа днес докато се осъществява физическото преместване на сървъра. Днес по- късно през деня ще уточним и кога ще активираме атаките отново. Благодарим ви за разбирането и се надяваме се, че проблемите с достъпа до Вселена 2 ще престанат.
Поздрави и почитания, Bulfleet Team.[/quote]

След като 5 часа нямаше логин сървър, към 20 часа той се появи. Много от хиените в топ10 се логнаха
да нападат другите.Но за съжаление нямаше атаки. До сега още няма полети и не е известно кога ще
бъдат пуснати. Чакаме отговор в близките 1-2 часа и ще ви уведомим.

А дали лага във Вселена 2 ще спре с новия доставчик ще разберем до няколко дни.

Вселена 3

Нов старт на вселената - петък, 1.12.2006г от 20.00часа. Очакват ви нововъведения. Какви? Регистрирайте се там и ще разберете :)

Вселена Hardcore

ЦитатЗдравейте, аз съм лидера на PUNISHERS, бих желал да ви известя за първите разкрити предатели в новия рунд.

Още в началото на рунда играчит lilo се присъедини към съюза PINISHERS, съюзът се разви доста добре, ден по късно играчът lilo ме помоли да приема играчът Linatic, направих го, тъй като lilo бързо натрупа точки ме помоли да му дам ранг генерал, същото направи и Lunatic, тъй като се развиваха добре предоставих им го.Днес следобяд един от мойте съюзници Yani ми написа че нашият съюзник lilo го напада, добре че е влязъл преди атаката.На въпроса защо го напада lilo е казъл че му трябва ресурс :) .Секунди след неуспешната атака играчът lilo се присъединява към съюза STDS.Изглежда играчите в тоя съюз са избрали интересна тактика да развалят удоволствието от играта.Така че лидери на съюзи, внимавайте да не направите грешката да давате висок ранг на хора който не познавате.Тъй като играчът Lunatic е приятел на lilo реших да го попитам защо lilo ни предава, и има ли нещо общо с тактиката му, Lunatic, не ми отговори на въпроса, но обяви че одобрява тактиката му.Разбира се беше изгонен и той.Така че внимавайте с тези двама играчи, особено с първия, който е първият разобличен предател, за втория мога да кажа че съм 90% сигурен, но не са 100%, ако желаете рискувайте с него.

Очаквам съюзът STDS да даде мнение по въпрса тактика ли е това или ще изгонят долното предателче.

Току що стана факт, и Lunatic e предател, секунди след като го изгоних се е присъединил към STDS.Изглежда че тоя съюз ще бъде сбирщина на утайките от вселената[/quote]

Мнението на играчите от ТОП 20 за протекцията. Помага или вреди на играта като цяло на тоя й етап?

`Raziel`: В момента, в който си говорим, аз съм в протекция...и все пак мнението ми е, че с тази опция едва ли не си купувам безсмъртие, поне до един етап.Много полезно, когато те мързи да правиш сейвън, ама нещо не ми харесва, когато всичките ми преки конкуренти от топ20 се възползват от него
THE_HEAD: Вреди
Диана: Категорично против съм тази екстра. Но докато я има, ще я ползвам. ;-)
SkyLord: Протекцията е хубаво нещо, но ще свърши бързо. Гледам всички са се юрнали да ползват протекцията, но по-късно ще закъсат, убеден съм в това.
GL: Това е интерес въпрос,определено с нея много се промени начина на игра.На този етап почти всички копат и гонат астероиди. Но според мене е полезна и това е едно от малкоте неща, за които съм доволен от админчетата
slam4o: Естествено, че протекцията помага и улеснява играчите. Нама на къде да се вдига саве сега. така че това е един поносим вариант за наормално развитие в началото. Касите като нямат пари и мрънкат, че се крия си е техен проблем - да се крият и те.
StarFighter: Здравей. Мнението ми за протекцията е, че това е безсмислено действие и само разваля играта. Всички миньори си пускат протелция и си копат на воля . Един път да си пусне човек протекция - може, един път на месец, може ама първите 15 дни да копаш необезпокояван е направо тъпотия.
Chosen One:Протекцията е както нивата на корабите.Всички бяха против това, а всички ги ползват.Никой не искаше да има нива на корабите, пищяхме по форума, а сега масово всички вдигат нивата на макс.Протекцията е същото - нещо от първа необходимост.Само че е платена.Аз хем съм против протекцията, хем я ползвам Щом го има, ще се ползва.Това е...
Believer: Абсолютно съм съгласен да има протекция. Цената й е доста висока и който я пуска, знае за какво говоря. 200-250 кредита е доста сериозна цифра. Аз лично я ползвам и много ми допада. Особено сега, защото съм на лекции и не мога да се пазя по друг начин. Затова плащам! Протекцията е за всички, това че някои я ползват по-умело а други не, си е проблем на вторите.
Lora: Твърдо против съм ,но това не значи, че досега не съм я пускала .Дали помага или вреди - зависи от стила на игра, на мен лично ми помага за сега .
jadai: Помага!!!!!!!!!!!!!!! Сега в 12 пускам третата, че утре като съм на даскало да ми не трепери пишлето. Да го имаше поне десет пъти на рунд
Ragnarok :Здравей протекцията може да се погледне и от двете страни и като вреда и като нещо полезно, но друг е въпроса че с нея определено се злоупотребява според мен. 3 пъти на рунд е напълно достатъчно да не кажа и много...
HITLER: Протекцията е еднаква за всички. Всеки сам си преценява кога да я пусне ,някой преценяват, че няма да бъдат бити за напред и я пускят сега. Други ги е страх. Всеки има право на избор, така че протекцията е добра екстра според мен
htc: Здравей,
На мен лично протекцията много ми допада. Не мисля, че вреди чак толкова, даже напротив - дава на играчите допълнително опции и прави играта по-интересна
noxis: Разбира се, че помага . Трябва да се строят мини. Някой ден и аз мога да стана касичка на някой когато съм възпрепятствян в работата, или не мога да вляза. Случва се всичко и никой не е застрахован. Явно съм късметлия, защото за близо година и половина игра съм зануляван само веднъж, и то защото не знаех какво е сейвън и как трябва да се пазя. Никога не съм играл на мини в началото, както в този рунд, но винаги има първи път. А и само как звучи - "нокси миньор"

Повечето са ЗА протекцията. Дори и противниците й са я използвали или я ползват в момента. Като за всяко нововъведение, и около нея ще се пошуми, ще се попише из форума. По - късно нещата ще влязат в границите на нормалното ......за тия, които още на са си изгърмели петте шанса за рунда ;)

На какво се смеят админите

ЦитатIskam Ako Moje Tochen Chas za puskane na atakite,ili da mikajete dali do utre sutrin do 8h shte ima ataki shtoto svyrshvam rabota i nqma koi da me SAVE????.

Call accepted by operator Bulfleet Operator 2. Currently in room: Bulfleet Operator 2, Bokluk.

Bulfleet Operator 2:
съжелявам не мога да ти го дам
Bulfleet Operator 2:
поглеждай из форума
Bokluk:
aide da ti ostavq acc i pass da me save
Bokluk:
ami i tam ne pishe
Bulfleet Operator 2:
съжалявам това е забранено от правилата на играта
Bokluk:
ako sam zanulen shte vi zanulq vsichkite!!!!!OK??CHAO OTIVAM DA SADQ MARULI!
Bokluk:
Nesym Dobre Znam[/quote]

Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.

Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn

Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите

Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК
:) ако ми пращаш на всеки пост по целувки за дървото ако пишеш за подпис и липсваш ми може :ППП

[quote="Jade"]Редакторът е човек, на когото имам доверие за безпристрастна оценка[/quote]
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”