[ StarDragon ]HeBeHa1111 vs [Sacred ]Velveta

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

iiivvvaaannn
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 7:58 pm
Контакти:

Мнение от iiivvvaaannn »

Браво
Много хубава битка
Последна промяна от iiivvvaaannn на вт ное 28, 2006 12:56 pm, променено общо 1 път.
Viktorov
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет сеп 02, 2005 10:46 am
Контакти:

Мнение от Viktorov »

:a076: :a076: :a076:

според законите на трибуната никой не се бие за рециклаж, а за честта на (******* - попълнете с каквото желаете).
драги деца. когато, се изсилите срещу някой на двойно по малко точки (например) - не говорете за чест и незнам кво си, а за законите на войната - според които големите бият малките. Практиката показва, че ако не си обереш рециклажа на печалба се самоизяждаш, или както казваше Канто
"рециклажа е висшата форма на печалбата".

едно време, като някой пишеше подобни романси в форума хората търсеха пристрастени към джина филолози като ответна реакция...сега е модерно. О, времена, о, нрави... Трибуната като такава в сегашната си структура заприлича на странен мелез между атавизъм и казионен всекидневник. Но това е мое мнение.
so I take my life back from the rain grows.
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

vilio, тази битка е поредно доказателство за мен, че си голям приятел! Съжалявам, че те въвлякох в тази битка, но пък с нея сложи още една нашивка към вече без това обсипаните ти в злато пагони ;)
Star Dragon's rules :a076:
Последна промяна от Kashmir на вт ное 28, 2006 5:39 pm, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
iiivvvaaannn
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 7:58 pm
Контакти:

Мнение от iiivvvaaannn »

GoodDevil написа:Цитат(GoodDevil @ Nov 28 2006, 07:15 PM)
Битката е много добра ама имам и два съвета- 1. Вдигни си %-тите 2.Следващия път пусни за всеки случай 12 рунда :a076:
и аз така мисля
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

да кажа и аз няколко неща
първо - ммм аз до колкото съм запознат при рефреша вече споменат не е излезнало нищичко ...
второ - това не е цялата флота на Велветка
трето - това и е първи рунд и начина и на игра показва че ако се заеме сериозно ще и дишате само праха
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

VaCaTa написа:Цитат(VaCaTa @ Nov 29 2006, 09:10 AM)
да кажа и аз няколко неща
първо - ммм аз до колкото съм запознат при рефреша вече споменат не е излезнало нищичко ...
второ - това не е цялата флота на Велветка
трето - това и е първи рунд и начина и на игра показва че ако се заеме сериозно ще и дишате само праха
Да играта е виновна, че са я ударили... Като има някой с по-голяма флота от тебе в твойта с-ма и да не се пазиш както трябва...
Респект към нападателя :ok:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”