28.11.2006 г. Брой 95
Вселена 1
Отговорът:
Автор Вероника
Ако попиташ сто човека нещо, ще получиш сто различни отговора. Може би допуснах грешка като написах предната статия,без да се допитам до лидерите в класирането. Не погледнах нещата от тяхната гледна точка.Не се допитах до другата страна. Вместо това писах от гледната точка на един средностатистически кадрови играч, който е под 150к точки. През техните очи нещата са коренно различни. Горе е скучно, няма и петдесет играчи, минали в червения сектор. Една трета от миналите границата, са заглъхнали в синьо отдавна, а тези който играят се пазят. Казват ,че ЗНС-та не летят без причина и реално погледнато е така. Все пак свалена планета и увиснала флота рециклаж в складовете не вкарва нали? Но има нещо друго интересно, за което вчера Юда ми отвори очите. Той каза: “Под 150к звездите летят всеки ден , аз като литна и цялата игра пропищява”.Въобще не бях се замисляла за това. Прав е. Много хора решиха да се правят на звездобройци и почнаха от 30-40к да се подготвят за звезди и да си осакатяват акаунтите. Всеки ден летят ЗНС-та на малките точки. Не знам какво им е удоволствието, но това е факт. Но мисълта ми беше,че човек, който мине 150к няма силите да се справи с някой, който има един милион точки. За радост от новия рунд ще има нов коефициент и това е много добро решение на нещата. А колкото до минаването в червения сектор този рунд, няма нищо страшно горе. Според мен, ако играчът се пази, ще живее и ще лети и за напред. Ако не - ще бъде порязан. Доста хора този рунд си осакатиха акаунтите и светнаха в синьо около 140 – 149 к. Аз лично се чудя ,защо? Страх ги е да минат горе ли? Точно този страх води до скуката този рунд. И какво остава на лидерите? Какво им остава - да си обират рециклажи и да обират (и)-та. Естествено, те си гледат интересите и като някой почне да им се “качва на главата”, го наказват. И все пак, те са си играли досега, развили са се, имат ЗНС-та и имат право да ги ползват. Ако искаха, можеха да свалят всеки пилот, дръзнал да мине 150к. Но явно не е така. Има доста живи и летящи пилоти. А до психозата с тази червена зона, няма нищо страшно според мен.
Вселена Hardcore
Попитах топ 10: Как се развива този рунд на Хардкора, погледнат през твойте очи?
Автор The_Monster
Believer: War доминират. Опитват се да ги спрат, но едва ли ще успеят. Хитлер набира мощ и скоро ще е недостижим. Намирисва ми на 3-ти рунд, спечелен от Херкулес.
HITLER: Очаквах повече хора да се конкурират ,някои вече се предадоха. Акаунтите си оставиха. Много рано бе хора, играта тепърва започва ,това ще е първия хард, в който хора ще изкарат звезди. Интересно е към кой ли ще се сипят, да му муслят по долната таблица на класирането.
Chosen One: Доста бързо... вече е тринайсти ден, а има хора на по 4к.Пак както винаги, е миньорски рунд, няма как .Грабене на астероиди, касички, копане, обичайната схема.Вече има и едно сериозно докладване към член на съюза, че използвал бъгове и т.н. Ще има доста интриги, но тепърва ще разберем За мен това си е клевета и ще се развиват големи войни и битки, за сега са само думи, но времето ще покаже
noxis: Доста добре се развива. Може би благодарение на новата опция "протекция", която позволява продължително миньорстване. Другите играчи ще разберат, може би след време, че тази опция помага на всички да улеснят строежа на мини, благодарение на които ще виждаме тук по-добри битки. Защото без мини нито можеш да строиш, нито да откраднеш. Аз поне, мисля да ползвам всичките дни протекция и след това - каквото стане
xtc: Мога само да похваля администрацията за желанието им да разнообразят играта - къде успешно, къде не. Усилията им дават резултати и се надявам, че ще се получи интересен рунд
Lora: Ми за сега никак, всички сме започнали едно копане ,рециклиране и гонене на астероиди и тепърва ще се види кой ще дръпне.
Колонка на редактора
Уважаеми читатели, конкурсът за есе на тема "Из дневника на космическия пътешественик" продължава. Тъй като имаше проблеми с форума, срокът за пускане на материали е удължен
до 2.12.2006г. Наградите ви очакват
Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите
Вашите мнения, изказвания, предложения, допълнения пишете ТУК