За или против купуването на ресурс
-
vladi
- Редник (Private)
- Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:13 pm
- Контакти:
Еми правилно така е! Най-важното е играта да се развива не да има играчи в нея! Един бърз пример-първия рунд на първа и втора, само тогава е имало истинска игра! Нямало е нанокредити, единствената опция която е била много по рядко разпространена е била генералството. От тогава играта наистина се е развила но това развиване до каде води? Не трябва ли колкото повече тя се развива толкова повече нови играчи да почват и никой да не се отказва от нея?
-
Black_Adder
- Редник (Private)
- Регистриран: съб апр 23, 2005 8:29 pm
- Контакти:
-
SShope
Като гледам как е тръгнало, накрая играта ще стане само за богаташи. Нанокредити за това, нанокредити за онова, нанокредити за да атакуваш, нанокредити да се логваш и още какво ли не.vladi написа:Цитат(vladi @ Nov 28 2006, 11:29 PM)
да знам това все пак са си пари...едва ли този при който отиват би искал така да се раздели с тях
И за кво? Всичко заради шибаните пари!!!
Мъчно ми е за времето когато играчите бяха играчи заради уменията си а, не заради портфейла си.
Абсолютно съм съгласен със SShope.Ехее във 1-2 рунд на Вселена 2 се плащаше единствено и само за Генералство!Ривър Рън така като гледам ще стане милярдер от компютърни игрички
просто премахнете всякакви протекции,копуване на ресурс и други! 
HeavyMetal forever,ако някой има нещо против нека сподели флотата си!