За или против купуването на ресурс
-
vladi
- Редник (Private)
- Регистриран: нед сеп 17, 2006 2:13 pm
- Контакти:
Е то там мина ама айде да го махнат в другите, а терминейт тези разлики който се получават са горе-долу двойни между тези които са купили ресурс и тези които не са. Което от своя страна дава възможност закупилите ресурс да изкарат рецки първи и да оберат рециклажите наоколо преди другите да имат рециклатори! Което от своя страна води до по добре развити мини и скорости и натам ако въобще някога си бил в топ 10 надявам се знаеш какво следва...
Ми чесно да ти кажа не съм бил в топ10 ;) Може и да си прав, но все пак не може да дръпнат чак толкова много че да са недостижими или нещо подобно.
It'S JuSt OnE oF ThoSe DayZ You doN't WanNa Wake Up ... EveRyThiNg iS FuCked anD eVeRyBodY SuX ...[url=http://bulfleet.com/register.php][/url]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
[quote="kaos"]Цитат(kaos @ Jul 2 2007, 05:19 PM) Яз кво моем да ти направим... Ехеееее... И немците не са го снимале още...[/quote][quote="JackDaniels"]Цитат(JackDaniels @ Jun 7 2008, 12:39) С Лоад и Терминет в една тема се чувствам като гаден капиталист в пещера с кумунисти.[/quote]
-
iiivvvaaannn
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 26, 2006 7:58 pm
- Контакти:
-
vladi
- Редник (Private)
- Контакти:
А сигорен ли си в това? 2-3 купувания на ресурс водят до огромни разлики за пример виж сега в хардкора, ако въобще някой не си е купувал ресурс той най-вероятно е извън топ 50...какво показва това според теб?
И моля някой админ поне да ми каже че това е неосъществимо (както си знам де) и да ми изложи доводите си и тогава може да заключвате темата.
И моля някой админ поне да ми каже че това е неосъществимо (както си знам де) и да ми изложи доводите си и тогава може да заключвате темата.
Последна промяна от vladi на вт ное 28, 2006 7:08 pm, променено общо 1 път.
-
vladi
- Редник (Private)
- Контакти:
Еми много ясно ние по този начин подпомагаме играта! А интересно защо все още логина е безплатен а не сложат такса 10 кредита на влизане 
Последна промяна от vladi на вт ное 28, 2006 7:48 pm, променено общо 1 път.
- GG_all
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 09, 2006 12:07 am
- Контакти:
Mutatakoko6ka написа:Цитат(Mutatakoko6ka @ Nov 28 2006, 08:46 PM)
Ами мнението ми е следното: Не всеки може да си позволи да си закупи ресурс. Затова може да вкарате и "Къпуване на кораби". В перспектива виждам Булфлийт като една чисто миньорска игра...без кораби и защоти, а който може да си позволи - ще има флот толкова, колкото пари задели.
Пример: 1 кръст=1 кредит
Вие сами решете на къде отива иначе интересната игра...
е изсилваш се малко ...наистина не е честно според мен но не трябва да се премахне но например да можеш да купуваш 1 пат на 168 часа ....защото все пак всеки нанокредит допринася за играта малко или многоо....
Последна промяна от GG_all на вт ное 28, 2006 7:48 pm, променено общо 1 път.
[b]
[color=#FF0000]
This is 10 % luck,20 % skill,15 % concentrated power of will,
5% pleasure,50 % pain,
And a 100 % reason for playin' the game![/color][/b]
[color=#FF0000]
5% pleasure,50 % pain,
-
vladi
- Редник (Private)
- Контакти:
Аз не бих казал така, даже според мен прекалено много евтини са кръстовете! Трябва да е по балансирано например 1 скаут=10 кредита, за да се премахнат тези които нямат пари, те да одат да си играят в хедофа, поне там още няма кредити...
Последна промяна от vladi на вт ное 28, 2006 7:55 pm, променено общо 1 път.
- GG_all
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 09, 2006 12:07 am
- Контакти:
vladi написа:Цитат(vladi @ Nov 28 2006, 08:54 PM)
Аз не бих казал така, даже според мен прекалено много евтини са кръстовете! Трябва да е по балансирано например 1 скаут=10 кредита, за да се премахнат тези които нямат пари, те да одат да си играят в хедофа, поне там още няма кредити...
Както Хера вечр е казала който не е доволен от правилата на играта да си заминава
[b]
[color=#FF0000]
5% pleasure,50 % pain,
[color=#FF0000]
5% pleasure,50 % pain,