27.10.2006 г. Брой 94
Вселена 1
Отборна контра
[НАЕМНИЦИТЕ]Emperor_FEAROTH - [Purgatory] direktor
Материал на Вероника
Днес ставаме свидели на една офанзива на Emperor_FEAROTH срещу direktor от съюз Purgatory. От доста време direktor дебне Pamche от СофияБарса даже за да демострира сила си прави сейф върху нейната планета. Emperor_FEAROTH смята това негово държание за недопустимо и решава да и помогне. Но не само това е причината довела до тази битка .. Emperor_FEAROTH си е измислил договор според който, всеки дръзнал да долети в пета галактика и докара боен флот е повод за война. Миналата седмица звездите са летяли към direktor на два пъти, но не са успели да свалят планетата му, а после потърпевшия е пуснал мод.Сега сме свидетели на нова атака. Преди битката е имало кореспонденция между другите двете страни. И думите на direktor са ”опънал съм ти червен килим”. Това е достатъчно красноречиво. Emperor_FEAROTH не чака втора покана четирите ЗНС-та съпроводени от четеристотин и няколко кръстовача литват към вражеската планета. Следват едни дълги час и 30 мин в който всички се чудят ще има ли битка няма ли да има ? Ще има ли планета или не? Но за жалост това се оказва блъф. След дълъг полет пилотите на Emperor_FEAROTH намират почти празна планета - само два сонди го чакат на линия . Явно защитника е излъгал за червения килим и е избягал. Лидера на Наемниците обаче се заканва ,че няма да го остави на мира и ще продължава да лети. Само да не стане така ,че пак играча на direktor да не пусне пак мод. Но се оказва ,че това вдигане на direktor не е без нищо. Заедно с prostak_bg и Erwin_Rommel той е подготвил посрещане на звездите при прибирането им. Пет атаки литват към планетатра на Emperor_FEAROTH. За тяхна жалост те не успяват да посрещнат връщащата се флота, даже понасят малки загуби. Съюз Purgatory показват перфектна отборна игра в този случей само късметът не е бил на тяхна страна за да бъде замисъла им изпълнен.
Първата Битката: http://bitki33.hit.bg/FEAROTHvsdirektor3.htm
ЦитатКоментар на Emperor_FEAROTH
Mi interesni takti4eski manevri i ot 2ta lagera,minimalen moi uspeh[/quote]
ЦитатКоментар на direktor
ами бъгче с приземяването, иначе всичко беше перфектно
[/quote]
Цитат Коментра на prostak_bg
ами игра...
най - лошото е че тримата
най - силни в съюза нямат време...[/quote]
Право на отговор
И пак за заветната граница...
Материал на Keri
Днес получих критично писмо от първия в класирането на Вс1. Многократно са обсъждани въпросите, които той е засегнал в него, но за съжаление те все още остават нерешени.
Интересно, може би, съвпадение е фактът, че една седмица нямаше форум, нямаше плоски итриги, развиващи се единствено на форумно равнище, нямаше "еди кой си вядях, че написал еди какво си", но в момента, в който форумът беше пуснат, всичко се върна към старото статукво. Е, няма как да се противодейства срещу форумните бойци, те играят "пишещ", не "летящ" булфлийт и щом няма правило, което да го забранява, единственото, което можем да правим е от време на време да им казваме как стоят нещата реално, те да си вадят изводи и пак наново да пишат до безкрай. Все пак някой ден, надяваме се, и те ще опитат да полетят, пък току виж им харесало
Що се отнася до критиката, отправена към авторката на вчеращната тема с подобно заглавие, аз оставям на нея да прецени дали да дава отговор в следващия брой или да подмине това като маловажно.
Писмото от iuda:
Здрасти, Кери
Ще напиша някои неща, които, ако можеш да публикуваш, бих ти бил благодарен.
Поводът е вчерашният брой на дейлито и най-вече темата за критичната зона над 150к. Не знам кой е ламугера, писал тая тема, ама за мене тоя човек е под сяква критика и въобще няма място в това дейли.
Сега ще почна от по-далече.
Играя вече три рунда - тоя определено е най-недъгавият т.е. рундът си е нормален, ама играчите в по-голямата си част са кръгла нула.
Във всяка игра има нива на трудност, тази не прави изключение, аз играя само Вселена едно, която според мен е най-трудна и най-брутална или поне беше така до тоя рунд. Моето мнение е че би било много добре ако и в бф, както в повечето стратегически игри, има нива на трудност и всеки сам да избира къде да се логва. Примерно Вселена едно би трябвало да е вери хард, хардкора е ясен, вселена 2 примерно е медиум ( или някво друго име се ми е тая ) и вселена 3 е изи. Така ще си спестиме тоя театър, който се разиграва вече месец и отгоре. Аз няма да мина 150 к, щот там некви извънземни ме чакат със звезди и ще ме бият. Писна ми вече месеци да обяснявам на разни глупаци с големи претенции, че ако си играеш нормално без да се правиш на велик и да дразниш, надали някои ще се залети по тебе със звезди е така за спорта.
Тук, обаче, идва тънкия момент, че стават и грешки. Мисля, че е напълно нормално, всеки от нас е нормален човек с нормални емоции и понякога просто си го изкарва на някого ( визирам случая с мен и пухи пухчо ). Но това е напълно нормално като се има предвид на какво сме подложени всекидневно от страна на безбройните олигофрени в играта. Като толкова ги е страх от звезди, може ли някои да ми каже защо куцо кьораво и сакато прави звезди. Всички ги е хванала няква звездо психоза и си разсипват акаунтите да правят тия глупости. Има сумати хора под 150к дет имат по 2/3, че дори и по 7. Та значи тея недъгавци си литкат със звезди един по друг и по по-малките, ама видите ли, ако минели 150к и по тях щели да летят!!!!! Ми ще летиме, бе овци, вие кво искате да ви гледьме ли?
сега ще има нови граници в харда даже вече ги има и какво от това. Това каво ще промени, пак ще има недъгави играчи с недъгави ак. само дет няма да са на 150к, а ще са на 350к, голяма работа, се тая, като си не ставаш, ти пак си не ставаш.
( едно е да управляваш самолет за селскотопански нужди друго е да си пилот на изтребител нали
Код: Избери всички
Отговори Изтрий Докладвай като обида
Доклад от шпионирането на
метал: 173273 кристали: 51077
газ: 8018 Енергия: 5437
Информация за флотите / защитата:
Мегатрансп.: 24 (8 ниво)
Ш. Сонда: 9 (0 ниво)
Шанс за неуспех 0%Код: Избери всички
Секретар на летището
21:01:27
2006-26-11
метал: 140992 кристали: 101619
газ: 22509 Енергия: 5437
Мегатрансп.: 10 (8 ниво)
Кръстосвач: 3 (8 ниво)
Ш. Сонда: 28 (0 ниво)
Танкер: 5 (0 ниво)
Шанс за неуспех 0% Код: Избери всички
Секретар на летището
21:01:21
2006-26-11
метал: 98028 кристали: 82777
газ: 6804 Енергия: 4138
Мегатрансп.: 19 (8 ниво)
Ш. Сонда: 4 (0 ниво)
Танкер: 5 (0 ниво)
Секретар на летището
21:01:12
2006-26-11
метал: 148762 кристали: 65420
газ: 130224 Енергия: 4747
Мегатрансп.: 17 (8 ниво)
Ш. Сонда: 6 (0 ниво)
Танкер: 7 (0 ниво)
Секретар на летището
21:00:14
2006-26-11
метал: 321416 кристали: 218243
газ: 100549 Енергия: 6217
Мегатрансп.: 59 (8 ниво)
Кръстосвач: 30 (8 ниво)
Ш. Сонда: 14 (0 ниво)
Шанс за неуспех 0% Eто пример за тъп колхозник, който вчера мина летвата от 150к. Тоя индивид в момента, в който го шпионирах и почна да ми пише глупости и дори да ме обижда. Съответно аз му пуснах звезди, обадих се на неро и той му пусна. Малко по-късно се оказа, че пускал смс-и на каос, та и той се включи
Така, до тука мисля че бях ясен.
А сега относно това как и на колко точки сме аз и каос, и неро не мисля, че е на ламугерите работа. Ние тия точки си ги направихме с летене, а не с писане. Все още явно не можете да осъзнаете, че с флот на една планета и с полети само на севан игра не става и точки не се правят, ама не съм аз тоя, дет ще ви учи, нямам нерви за тая работа.
Оня ден МериАн ме цитира за и-тата. R съответно зададе въпрос защо съм бил летял по трупове, за кво са ми тия ресурси.
Eто ви отговора:
1) тия трупове в по-голямата си част са по-активни от половината играчи ( има трупове, които ги обирам за 30-ти път тоя рунд )
Това са изкуствено създадени и-та от разни ламугери, за да се помпят те
Е да, ама не, помпам се и аз, и другите като мен.
2) за кво играеме всички??????????
Аз мисля, че е за ресурс, с който се развиваш и за битки, от които също се равиваш. Защо при мен да е по-различно отколкото при останалите, аз също играя, за да летя, за да грабя и за да се бия
Така че няма какво да обяснявам, би трябвало всеки да го знае.
та като сме я подкарали така искам да кажа и нещо хубаво за някои !!!!играчи!!!!!, защото има и такива
Има един куп хора над 150к с нормално развити акаунти, които никой не познават и не ползват никакви протекции, просто си играят играта по нормалния начин и се справят прекрасно
Мисля, че никой в тая игра няма нужда от нефелни играчи на по 2/3к, който винаги са в синьо или са с ( и ), т.е. трупове в играта, но които иначе са много компетентни и активни във форума и си играят техните игрички там
Отговор от Werewolf:
Чета статиите и пак виждам едно и също... Та по този повод ще се обърна към тези, гравитиращи около 150к точки. Ревете, че сме имали ЗНСта и че летим с тях по вас. Вие също имате, нали? Защо не литнете и вие по нас? Защото не ви стиска - страх ви е да не си загубите корабчетата, защото знаете много добре, че ще посрещнем всяка атака без значение какво лети насреща - конвенционален флот или ЗНСта. И не се оправдавайте с повечето ни ЗНСта - все още не сме намерили начин да ги телепортираме. Ако имате желание да се биете, ще го направите. Хората в диапазона над 80к имат повече ЗНСта от нас. Да разбирам ли, че като сме по-силни не е честно да летим с това, което сме си направили? Ако искате - ще започнем да летим по вас с по едно трансче или скаутче, че да се чувствате "яката работа". Има ли желание - начин се намира. Плюете ни, че летим само по (и)та, а същевременно колонизирате до (и)та. Плюете ни, че летим по по-слабите от нас, а вие по кого летите - по по-силните ли? Какво всъщност искате - ето това искам да разбера? Да не летим по вас ли? Няма да стане. Имаме флоти - летим с тях. Това е играта - правиш флот и летиш. Летим по всичко - активни играчи, неактивни, рециклажи. Вие летите на сейв денонощно и се оплаквате, че дърпаме много. Да, дърпаме, защото летим. В тая игра се лети. А който не може да лети - мрънка, че другите са му криви. Ако имаше по-силни от нас - щяхме да летим и по тях. Но не ни винете за всички съсипани от собствениците им акаунти, които минават 150к и се озовават със свалени гащи по простата причина, че са правили глупости цял рунд. Всеки играе според способностите си. Разберете, че тази игра е проста, но не е за прости хора. На некадърника ако ще и 1000 ограничения и протекции да му сложите, пак ще си остане некадърник и накрая ще се занули сам докато си прави сейва или в някоя куца атака. Всички започнахме с равен старт - гола планета със 500 метал и 500 кристал. От тук нататък всеки играе както може. Времената на комунизма със всеобщото равенство отдавна отминаха. Приятна игра на всички.
На какво се смеят админите
[quote=""Xepa""]
На какво се смеем ли ?
Ей на това ...
http://store2.data.bg/vmashine/Jivota%2 ... lfleet.mp3[/quote]
Ако играете активно в някоя от Вселените и можете да отделите част от времето си, за да достигне повече информация до читателите на Bulfleet Daily, свържете се с редактора. С други думи - търсим новинари.
Bulfleet Daily
Вашият източник на информация
Модератори RoYaL, Serial_H, AnichkA
заместник-новинар за Вселена 1- MeriAn
Ако искате и вашата новина да намери място тук, свържета се с новинарите