[2bThe1]rallyrally vs [StarWars]uMnePaToP

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Kvo?
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 5:21 pm
Контакти:

Мнение от Kvo? »

Последна промяна от Kvo? на пон ное 27, 2006 3:37 pm, променено общо 1 път.
2bThe1 Team
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

:a026[1]: ееехххх Kvo? амааа тъпотиии пак правите ... ми разкажи малко за историята дай малко инфоооо .... как Императора е заплашвал, че ще занули всички от ВОР ... после как Лайла го е посетила, после пък как Бразил го е посетила ... после как 2bThe1 са се отделили от ВОР /което НЕ значи че ВОР се разпадат/ иии как РаллиРалли го е пляснал за някой си път и т.н. гррр ... /ми то ко стана Императора да занули ВОР пък то половината ВОР му се изрези ..../ :a026[1]:
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Kvo?
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 5:21 pm
Контакти:

Мнение от Kvo? »

GoodDevil написа:Цитат(GoodDevil @ Nov 27 2006, 05:01 PM)
Машала :) Абе само за информация тва кое зануляване на Императора е? Аз до тука се сещам за 3 май... Но все пак момчето си заслужава похвала въпреки всичко не се отказва и продължава да играе. Е нямаше да е лошо да напишеш една историика как го дебнеха 100 човека (даже и аз ама нещо се замотах и не успях да го перна) Явно оная ранна сутрин беше заспал човека....е кво да се прави случва се!
Така. laila го занули 1 път. След това аз го одарих 2 пъти. След мен Brazil го цапна 2 пъти. A сега и rallyrally. Незнам дали и друг го е правил. Но този здраво се беше заканил на BOP. И беше казал на rallyrally че няма да оспее да го пипне.
2bThe1 Team
Потребителски аватар
zl0b1l
Редник (Private)
Регистриран: нед ное 26, 2006 11:16 pm
Контакти:

Мнение от zl0b1l »

Браво Мирчо страхотно си го подредил тоя :lol:
[b]2bThe1 TeaM[/b]
rally
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет авг 10, 2006 11:57 am
Контакти:

Мнение от rally »

Kvo? обръщем се към теб друг път ако няма кои да ти постне битка на някои от съюза ти даи аз ше я кача с теб се познаваме знаеш кои сам.Иначе браво битката е добра
Потребителски аватар
`Raziel`
Майор (Major)
Регистриран: съб окт 01, 2005 11:59 pm
Контакти:

Мнение от `Raziel` »

Не мога да разбера как не те е срам да си показваш тая флота на тия точки :c018: иначе разбрах от Императора доста време си го дебнел :bravo:
Aut Caesar aut nihil!
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1166540][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”